Survivor All Star: Απίστευτη ατάκα για τον Μάριο Πρίαμο – «Είναι ο “Μάνθος Φουστάνος” του νησιού»
21:42 - 26/02/2023
Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η γοητευτική τραγουδίστρια δε δίστασε να… αδειάσει στην κάμερα τον συμπαίκτη της. Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]
Το άρθρο Survivor All Star: Απίστευτη ατάκα για τον Μάριο Πρίαμο – «Είναι ο “Μάνθος Φουστάνος” του νησιού» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος… Μάνθος Φουστάνος»
«Πιατάκι, πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα να μη μου έρθει από πουθενά» ανέφερε χιουμοριστικά η παίκτρια
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «καίει» και για τρίτη γυναίκα τον Μάριο Πρίαμο – «Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος»
Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τον Μάριο Πρίαμο, καθώς ανέφερε ότι δεν έχει απατήσει την Ελευθερία Ελευθερίου μόνο με την Καρολίνα στο παιχνίδι, αλλά και με άλλη γυναίκα. Αρχικά, η γοητευτική τραγουδίστρια και νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας υπογράμμισε πως «έχουν ακουστεί και διάφορα, τελοσπάντων, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω. «Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;» και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει. «Καλά θα βγουν στη φόρα όλα τα τέτοια μου από τα 16 μου;». Δεν έχει να κάνε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr