Ελεονώρα Μελέτη: Η μητρότητα, η κόρη της και η σεξουαλική παρενόχληση – «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος»
07:24 - 28/02/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/2 η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η μητρότητα, η κόρη της και η σεξουαλική παρενόχληση – «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ελεονώρα Μελέτη για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Είχα να κάνω με έναν γλοιώδη τύπο»
H Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 27/2. Η γνωστή και επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν. «Δεν έχω δεχτεί κακοποίηση ή επίθεση. Αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση και μάλιστα, από πρόσωπο που βρίσκεται στην […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη: Σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό – «Μου άνοιξε με μπουρνούζι»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πολιτικό πρόσωπο Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για αρκετά πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την καριέρα της ενώ όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν, έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα αναφέρει πως […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: Σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό – «Μου άνοιξε με μπουρνούζι» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr