Ελεονώρα Μελέτη: Η μητρότητα, η κόρη της και η σεξουαλική παρενόχληση – «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος»

07:24 - 28/02/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/2 η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η μητρότητα, η κόρη της και η σεξουαλική παρενόχληση – «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Είχα να κάνω με έναν γλοιώδη τύπο»

H Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 27/2. Η γνωστή και επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν. «Δεν έχω δεχτεί κακοποίηση ή επίθεση. Αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση και μάλιστα, από πρόσωπο που βρίσκεται στην […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό – «Μου άνοιξε με μπουρνούζι»

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πολιτικό πρόσωπο Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη, ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για αρκετά πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την καριέρα της ενώ όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν, έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα αναφέρει πως […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό – «Μου άνοιξε με μπουρνούζι» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της