Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω»
10:58 - 28/02/2023
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός ανάπτυξης μίλησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω…»
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που τον ήθελε να ασκεί βία στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. «Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, όμως για το μέγεθος όσων ακούω κάθε μέρα, αντέχω. Γενικά καλά είμαι. Ήμασταν με την Ευγενία (Μανωλίδου) σε μια δεξίωση. Καθόμασταν στο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μου φορτώσανε ότι δέρνω»- «Ό,τι μπορείς να φανταστείς.»[Βίντεο]
Η Ελεονώρα Μελέτη και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, την πολιτική αλλά και για την οικογένειά του. Ο γνωστός πολιτικός μίλησε για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, και για τα αρχαία ελληνικά. «Mε την Ευγενία έχουμε κάνει πολλή δουλειά με τα αρχαία ελληνικά, έχει […]
Το άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μου φορτώσανε ότι δέρνω»- «Ό,τι μπορείς να φανταστείς.»[Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω»
Για το δημοσίευμα που έλεγε πως έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.Για το δημοσίευμα που έλεγε πως έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.«Ήμασταν σε μια δεξίωση με την Ευγενία. Μου έστειλαν από το γραφείο τύπου ότι ένα σάιτ έγραφε ότι εγώ έδερνα την Ευγενία. Δεν έδωσα σημασία και τους απάντησα “μη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω… ό,τι μπορείς να φανταστείς»
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη
To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω… ό,τι μπορείς να φανταστείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω»
O Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελε να «βιαιοπραγεί» σε βάρος της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου. «Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, όμως για το μέγεθος όσων ακούω κάθε μέρα, αντέχω. Γενικά καλά είμαι. Ήμασταν με την Ευγενία (Μανωλίδου) […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε γυναίκες, μου φορτώσανε λεφτά, μού φορτώσανε ότι δέρνω» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr