Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου: «Έχουν εμμονή μαζί μου, παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ, είναι ανήθικο»
11:40 - 28/02/2023
Το δικό της σχόλιο γύρω από τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου: «Έχουν εμμονή μαζί μου, παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ, είναι ανήθικο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Καινούργιου για την εκπομπή της Μπακοδήμου! «Έχουν μία εμμονή στο πρόσωπό μου και παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ»
Το δικό της σχόλιο για τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.Το δικό της σχόλιο για τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά και τις πρόσφατες εκατέρωθεν δηλώσεις και με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του «Γεια Σου», έκανε τη δική της παρατήρηση. «Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου: «Όταν μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα, είναι ανήθικο να τη χτυπάς»
Με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με τίτλο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, ασχολήθηκε η «Super Κατερίνα»,
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου: «Όταν μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα, είναι ανήθικο να τη χτυπάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαινούργιου για Μπακοδήμου: «Έχουν εμμονή μαζί μου, παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ»
Το δικό της αιχμηρό σχόλιο γύρω από τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.
The post Καινούργιου για Μπακοδήμου: «Έχουν εμμονή μαζί μου, παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com