Kατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμά της στον «αέρα» της εκπομπής – «Έχουν εμμονή μαζί μου»
12:52 - 28/02/2023
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξένησε την Τρίτη ρεπορτάζ σχετικό με την Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γειά σου». Φήμες τη θέλουν να ολοκληρώνεται πιο γρήγορά η σεζόν για την εκπομπή του ΣΚΑΪ λόγω των επερχόμενων ωουκευτικών εκλογών, Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε με αφορμή το ρεπορτάζ για το μέλλον του «Γεια Σου», κα κάνει το […]
The post Kατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμά της στον «αέρα» της εκπομπής – «Έχουν εμμονή μαζί μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Κόλαφος η παρουσιάστρια – «Έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου»
Τι συνέβη στην εκπομπή;
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν θα ασχοληθώ με εκπομπές που έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου»
Το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε για το μέλλον της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, με τίτλο «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο. «Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Γενικώς, αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr