Η αγωνία, ο πόνος και ο θυμός των εμπλεκομένων στην τραγωδία στα Τέμπη

16:20 - 01/03/2023

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 40 άτομα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το TikTok και το Instagram, χρήστες αναρτούν μαρτυρίες πολιτών που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το φλεγόμενο επιβατικό τρένο, καθώς και πλάνα με συγγενείς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Αλικανιώτης: Ο ήρωας που έσωσε 10 παιδιά από την τραγωδία στα Τέμπη

Σοκαριστικός είναι ο απολογισμός από την τραγωδία στα Τέμπη, όπου και η σφοδρή σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών οδήγησε στον θάνατο περισσότερους από […] The post Ανδρέας Αλικανιώτης: Ο ήρωας που έσωσε 10 παιδιά από την τραγωδία στα Τέμπη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αγνοούμενος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής στην τραγωδία στα Τέμπη…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο Sportstonoto.gr, νεαρός,  23χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος  αγωνιζόταν σε ομάδα  της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι  μέσα  στους αγνοούμενους από την τραγωδία  στα Τέμπη. Ξεκίνησε την καριέρα  του σπο την βόρεια Ελλάδα, ενώ πέρυσι και στην αρχή  της φετινής  χρονιάς  έπαιξε  στην  Super League 2, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε σε ομάδα  της […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»