Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία», λέει ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ
17:38 - 01/03/2023
Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Εμπόλεμη ζώνη» η σκηνή του δυστυχήματος Για συγκλονιστικές εικόνες, που παραπέμπουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας μιλά ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας για το δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων. Ο Γιάννης Γουλάς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν, μαζί με άλλους πυροσβέστες, στον τόπο της τραγωδίας. Όπως περιέγραψε στην ΕΡΤ, υπήρξε άμεση κινητοποίηση. «Τα πρώτα πέντε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Δεν έχω ελπίδα, δεν πιστεύω σε θαύματα» λέει πατέρας που ψάχνει τον γιο του
«Μισή ώρα πριν τη σύγκρουση πήγε στο κυλικείο να πάρει νερό και από τότε τον ψάχνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Μας έλεγαν "τα παιδιά σας μπορεί να μην τα δείτε όπως φαντάζεστε"» λέει μητέρα 23χρονης αγνοούμενης
‘Ωρες αγωνίας για δεκάδες συγγενείς αγνοουμένων έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – Περιμένουν να μάθουν αν ταυτοποιήθηκαν οι δικοί τους μέσω DNA
Διαβάστε το στο Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες
Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα από το βράδυ της Τρίτης όταν και η επιβατική αμαξοστοιχία με αριθμό 62 βρέθηκε στο ρεύμα καθόδου – προς Αθήνα – στην οποία εκινείτο ήδη η εμπορική αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και τουλάχιστον 43 – στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι (20-30 ετών) – να χάσουν τη ζωή τους, […]
The post Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΣύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Δεν έχω ελπίδα, δεν πιστεύω σε θαύματα» λέει πατέρας που ψάχνει τον γιο του
«Μισή ώρα πριν τη σύγκρουση πήγε στο κυλικείο να πάρει νερό και από τότε τον ψάχνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το άρθρο Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Δεν έχω ελπίδα, δεν πιστεύω σε θαύματα» λέει πατέρας που ψάχνει τον γιο του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΣύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες
Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα από το βράδυ της Τρίτης όταν και η επιβατική [...]
The post Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τραγικές ανθρώπινες ιστορίες appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr