Χαμός με την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks – Την κατηγόρησαν ότι αντιγράφει τη Ραμόνα Βλαντή
19:33 - 28/01/2020
Χαμός έγινε σήμερα στο My Style Rocks με αφορμή τη νέα εμφάνιση που έκανε η Κιάρα Μαρκέζη. Ο Στέλιος Κουδουνάρης […]
The post Χαμός με την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks – Την κατηγόρησαν ότι αντιγράφει τη Ραμόνα Βλαντή appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
My Style Rocks: Χαμός με την εγγονή του Τσοχατζόπουλου- Την κατηγόρησαν ότι αντιγράφει τη Ραμόνα
«Το styling το κάνεις εσύ σε εσένα ή η Ραμόνα;» της είπαν οι κριτές μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο My Style Rocks 3: Κατηγόρησαν την Κιάρα Μαρκέζη ότι αντιγράφει τη Ραμόνα Βλαντή
Μεγάλη ένταση και εκνευρισμός επικράτησε στο My Style Rocks της Τρίτης με το που εμφανίστηκε η Κιάρα Μαρκέζη μπροστά...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMy Style Rocks: Χαμός με την Κιάρα Μαρκέζη -Την κατηγόρησαν ότι αντιγράφει τη Ραμόνα
Η σημερινή εμφάνιση της 19χρονης Κιάρα Μαρκέζη προκάλεσε χαμό στην κριτική επιτροπή, με τον Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου να είναι φανερά εκνευρισμένοι μαζί της.
Ο λόγος; Οι εμφανίσεις τις διαγωνιζόμενης, καθώς μοιάζουν πολύ με αυτές της Ραμόνας.
«Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι που με απασχολεί τις τελευταίες ημέρες γιατί πάρα πολλοί τηλεθεατές μου στέλνουν φωτογραφίες και μηνύματα. Την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που είχες εμφανιστεί με ένα μπουφάν ίδιο με τη Ραμόνα. Όλα ξεκίνησουν από ένα μπουφάν και ξαφνικά βλέπουμε κι ένα παλτό κι ένα φόρεμα και γυαλιά.
Σε πέντε επεισόδια φοράς τουλάχιστον δέκα κομμάτια που έχει ίδια η Ραμόνα. Ήρθες έτοιμη και έχεις απαντήσει
Διαβάστε το στο thestival.grΠανικός στο My Style Rocks – Κατηγόρησαν την Κιάρα Μαρκέζη ότι αντιγράφει τη Ραμόνα Βλαντή [βίντεο]
Χαμός στο πλατό του My Style Rocks με αφορμή τη νέα εμφάνιση που έκανε η Κιάρα Μαρκέζη. Στέλιος Κουδουνάρης και Έλενα Χριστοπούλου εκνευρίστηκαν με την Κιάρα Μαρκέζη, καθώς τις τελευταίες ημέρες φοράει ρούχα που έχει φορέσει και η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι που με… Read more »
The post Πανικός στο My Style Rocks – Κατηγόρησαν την Κιάρα Μαρκέζη ότι αντιγράφει τη Ραμόνα Βλαντή [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr