Viral έγινε η ανάρτηση μηχανολόγου-μηχανικού για την τραγωδία στα Τέμπη: «Το να λέμε για ανθρώπινο λάθος είναι σαν να λέμε ότι φταίνε οι ανάδρομοι πλανήτες»
13:30 - 02/03/2023
Τέμπη: Viral έγινε η ανάρτηση του μηχανολόγου-μηχανικού Γρηγόρη Φαρμάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στην οποία αναφέρεται στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Ο Γρηγόρης Φαρμάκης ίδιος για το λεγόμενο, «ανθρώπινο λάθος» του σταθμάρχη που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων στα Τέμπη έγραψε: «Στην επιστήμη μου και στην δουλειά […]
Το άρθρο Viral έγινε η ανάρτηση μηχανολόγου-μηχανικού για την τραγωδία στα Τέμπη: «Το να λέμε για ανθρώπινο λάθος είναι σαν να λέμε ότι φταίνε οι ανάδρομοι πλανήτες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ανάρτηση μηχανολόγου-μηχανικού για την τραγωδία στα Τέμπη: «Το να λέμε για ανθρώπινο λάθος είναι σαν να λέμε ότι φταίνε οι ανάδρομοι πλανήτες»
Viral έγινε η ανάρτηση του μηχανολόγου-μηχανικού Γρηγόρη Φαρμάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στην οποία αναφέρεται στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Ο Γρηγόρης Φαρμάκης ίδιος για το λεγόμενο, «ανθρώπινο λάθος» του σταθμάρχη που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων στα Τέμπη έγραψε: «Στην επιστήμη μου και στην δουλειά μου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr