Τραγωδία στα Τέμπη: Η μαρτυρία ενός επιζήσαντα – «Αίματα έτρεχαν από το κεφάλι μου και ένιωθα να καίγομαι»

08:48 - 03/03/2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Πήρε λίγες μέρες άδεια και αποφάσισε να επισκεφτεί τους δικούς του στην Αριδαία Πέλλας. Ο Χρήστος Μάινος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη την κάνει πολύ συχνά με το τρένο. Για την ακρίβεια σταματά στο Πλατύ Ημαθίας κι εκεί πηγαίνει ο πατέρας του και τον παίρνει. Σύμφωνα με το […] Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: Η μαρτυρία ενός επιζήσαντα – «Αίματα έτρεχαν από το κεφάλι μου και ένιωθα να καίγομαι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στα Τέμπη: Σιωπηρή διαμαρτυρία στην Πάτρα με κεριά και μαύρα μπαλόνια

Τη φράση «Πενθούμε, απαιτούμε την αλήθεια» σχημάισαν οι άνθρωποι με τα αναμμένα κεριά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κυλιόμενη σκάλα σε Πανεπιστήμιο…δαιμονίστηκε και άρχισε να «τρέχει»: Φοιτητές πηδούν για να γλιτώσουν την πτώση

Τσιάρας για αγρότες: Προχωρά το αφορολόγητο πετρέλαιο – Στο «τραπέζι» η μείωση στο αγροτικό ρεύμα – «Ο διάλογος δεν είναι υποχώρηση αλλά πράξη ευθύνης»

Ένα αλλιώτικο «τανγκό των Χριστουγέννων»- Τα Καλάθια της Αγάπης έφτασαν στο Γηροκομείο Αθηνών από τους μαθητές του Pierce

Αγρότες: Eνισχύουν τα μπλόκα και ανοίγουν διόδια – Βίντεο από Μακροχώρι, Ωραιόκαστρο και Σοφάδες

Baraonda Music Hall: Λαμπερή πρεμιέρα γεμάτη Pasion για τη Νίνα Λοτσάρη – Ποιοι επώνυμοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα [βίντεο]

Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Με ρώτησαν πόσα χρήματα θέλω για να κλείσω το στόμα μου» – Απαντά για τα likes στον Μαζωνάκη [Βίντεο]