Τι υποστήριξε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Μουντιάλ

20:36 - 03/03/2023

Τι υποστήριξε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Μουντιάλ 03/03/2023 Για τον προκλητικό τρόπο που πανηγύρισε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή τοποθετήθηκε πρώτη φορά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Έπειτα από σχετική ερώτηση σε συνέντευξή του στο «TyC Sports», ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα παραδέχθηκε ότι έσφαλε, αλλά έριξε την ευθύνη στους… συμπαίκτες του. «Προφανώς δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά ήταν ένα στοίχημα. Τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να πάρω το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, τα παιδιά μου είπαν “γιατί δεν κάνεις το ίδιο που είχες κάνει στο Κόπα Αμέρικα;”. Απάντησα “κι αν το κάνω;” Μου είπαν “

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 61χρονου στον Αξιό ποταμό

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου επιχείρηση εντοπισμού 61χρονου στον Αξιό ποταμό, στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί, αφού δηλώθηκε η εξαφάνιση του 61χρονου από συγγενικό του πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές, ξεκίνησε και η επιχείρηση εντοπισμού του στην οποία συμμετέχουν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)