Σήμερα η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη

08:20 - 04/03/2023

Σήμερα στις 5 το απόγευμα πιθανότατα θα εκδοθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη ,για την υπόθεση των παρεμβάσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατηγορείται για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας και το πλημμέλημα της παράβασης ... Περισσότερα To άρθρο Σήμερα η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου: Αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο

Ανακοίνωση για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που εκδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο, και δυστυχώς χωρίς καμία απόδοση ευθυνών» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση. «Η αθώωση της κ. Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis και οποιασδήποτε άλλης μομφής στο πρόσωπό της, σε σχέση με τον τρόπο που εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως Εισαγγελέας Διαφθοράς» τονίζει. «Σε ό,τι αφορά την κατά πλειοψηφία απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Παπαγγελόπουλο, επί των ημερών του οποίου άνοιξε η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, την αφήνουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει α λα καρτ την απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για τον Παπαγγελόπουλο

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για τον Δ. Παπαγγελόπουλο σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, επισημαίνει ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να μπούμε σε πολιτική… ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει α λα καρτ την απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για τον Παπαγγελόπουλο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη

Το Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών, έκρινε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ένοχο για δύο υποθέσεις παράβασης καθήκοντος. Η καταδίκη του αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, για τις καταγγελίες σε βάρος του από την εισαγγελέα Ελένη Ράικου, που αφορούσαν σε πιέσεις που της άσκησε για ενοχοποίηση πολιτικών στην υπόθεση της Novartis. Eπίσης, κρίθηκε ένοχος για […] The post Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πώς ψήφισαν οι 13 δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη

Τα 13 μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών, στην υπόθεση Δ. Παπαγγελόπουλου και Ελένης Τουλουπάκη, ψήφισαν ως εξής: Για Κατάχρηση εξουσίας αθώα η Ελένη Τουλουπάκη κατά πλειοψηφία 9-4 και της κατά επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος κατά πλειοψηφία 8-5. Ομόφωνα αθώος για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας ο Δημήτρης Το άρθρο Πώς ψήφισαν οι 13 δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι