Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»

14:42 - 04/03/2023

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της πως ο αδερφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο […] The post Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»

Η εξομολόγηση από την Σίσσυ Χρηστίδου

Διαβάστε το στο

Τέμπη - Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου άκουσε για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη φοβήθηκε ότι μέσα θα βρίσκεται ο αδερφός τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τέμπη – Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»

Σε μια προσωπική αποκάλυψη για την αγωνία που έζησε για τον αδερφό της προχώρησε σήμερα μέσα To άρθρο Τέμπη – Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Ήξερα ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο του θανάτου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της πως ο αδερφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο για να ανέβει Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τόνισε πως έπεσε για ύπνο γνωρίζοντας ότι ο αδερφός της πήρε το τρένο και όταν ξύπνησε έζησε στιγμές αγωνίας. «Εμένα πραγματικά μου αφήνει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: “Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδελφός μου είναι στο τρένο”

Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε στιγμές αγωνίας, καθώς αποκάλυψε στην εκπομπή της στο Mega, ο αδελφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Τελικά, όμως, πήρε το αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Τζαμπαζλής. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια […] The post Σίσσυ Χρηστίδου: “Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδελφός μου είναι στο τρένο” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο