Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»
14:42 - 04/03/2023
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της πως ο αδερφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο […]
The post Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»
Η εξομολόγηση από την Σίσσυ Χρηστίδου
Διαβάστε το στο Τέμπη - Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»
Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου άκουσε για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη φοβήθηκε ότι μέσα θα βρίσκεται ο αδερφός τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤέμπη – Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο»
Σε μια προσωπική αποκάλυψη για την αγωνία που έζησε για τον αδερφό της προχώρησε σήμερα μέσα
To άρθρο Τέμπη – Σίσσυ Χρηστίδου: «Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτιγμές αγωνίας για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Ήξερα ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο του θανάτου»
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της πως ο αδερφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο για να ανέβει Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, τόνισε πως έπεσε για ύπνο γνωρίζοντας ότι ο αδερφός της πήρε το τρένο και όταν ξύπνησε έζησε στιγμές αγωνίας. «Εμένα πραγματικά μου αφήνει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣίσσυ Χρηστίδου: “Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδελφός μου είναι στο τρένο”
Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε στιγμές αγωνίας, καθώς αποκάλυψε στην εκπομπή της στο Mega, ο αδελφός της ήταν να επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Τελικά, όμως, πήρε το αεροπλάνο. Συγκεκριμένα, σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Τζαμπαζλής. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: “Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδελφός μου είναι στο τρένο” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr