«Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» – Ανατροπή στη συνομιλία μηχανοδηγού-σταθμάρχη!
22:06 - 04/03/2023
Πληροφορίες του Alpha δίνουν νέα τροπή και αν επιβεβαιωθούν ο σταθμάρχης Λάρισας, θα έρθει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, καθώς ο μηχανοδηγός φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνα τα καθοριστικά δευτερόλεπτα, αλλά να μην πήρε απάντηση. Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο ένας μηχανοδηγός του Intercity του είπε χαρακτηριστικά: «είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά
Το άρθρο «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» – Ανατροπή στη συνομιλία μηχανοδηγού-σταθμάρχη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» – Η ερώτηση του μηχανοδηγού στον σταθμάρχη που έμεινε αναπάντητη
Τα κρίσιμα ερωτήματα για την τραγωδία, τα μαύρα κουτιά των τρένων και τι συνέβαινε με τους σταθμάρχες μέχρι το 2017.
Διαβάστε το στο «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» - Η ερώτηση του μηχανοδηγού στον σταθμάρχη και η «αλυσίδα λαθών»
Τα κρίσιμα ερωτήματα για την τραγωδία, τα μαύρα κουτιά των τρένων και τι συνέβαινε με τους σταθμάρχες μέχρι το 2017.
Διαβάστε το στο tanea.gr«Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;» – Η ερώτηση του μηχανοδηγού που έμεινε αναπάντητη
Τα μαύρα κουτιά των τρένων, τα κρίσιμα ερωτήματα για την τραγωδία και τι συνέβαινε με τους σταθμάρχες μέχρι το 2017.
Διαβάστε το στο tovima