Κατερίνα Ζαρίφη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Σε αυτόν που δεν αναζήτησε κανείς»

23:58 - 04/03/2023

«Μουδιασμένη» είναι ολόκληρη η χώρα εδώ και τέσσερις μέρες, μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τη σύγκρουση των τρένων είναι μέχρι στιγμής 57. Συγκλονισμένη είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε δύο λόγια για τα θύματα: «Εγώ το Σάββατο θα […] The post Κατερίνα Ζαρίφη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Σε αυτόν που δεν αναζήτησε κανείς» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρούτσος για την τραγωδία στα Τέμπη: «Νιώθαμε σαν να ήταν η οικογένειά μας στο τρένο»

Για τη νίκη αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη αναφέρθηκε ο Θανάσης Ανδρόυτσος.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Ζαρίφη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Θα ανοίξω όλα τα φώτα στο σπίτι μου μήπως φανούν μέχρι ψηλά»

Κατερίνα Ζαρίφη: Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η δημοσιογράφος και πλέον και ηθοποιός Κατερίνα Ζαρίφη ανέβασε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να εκφράσει τη θλίψη της  για τον τραγικό απολογισμό της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. «Εγώ το Σάββατο θα ανοίξω όλα τα φώτα στο σπίτι μου. Όχι από […] Το άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Θα ανοίξω όλα τα φώτα στο σπίτι μου μήπως φανούν μέχρι ψηλά» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καραλής για την τραγωδία στα Τέμπη: Τα μετάλλια που φέρνουμε δεν μετράνε σε τίποτα

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και μολονότι το χάρηκε ήταν αρκετά συγκρατημένος, λόγω του ότι η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της τραγωδίας στα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Θεοδωρικάκος για την τραγωδία στα Τέμπη: «Καθολικό το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη»

«Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες» υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε ότι «είναι απαράδεκτη κάθε προσπάθεια διχασμού»

Διαβάστε το στο news.gr

Μίλτος Τεντόγλου για τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι και να μιλήσω»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και αναφέρθηκε με σεβασμό στην τραγωδία στα Τέμπη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τεντόγλου για την τραγωδία στα Τέμπη: Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια…

Ο πρωταθλητής αναφέρθηκε και στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας: «Ηταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ότι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»