Δημήτρης Σκουλός: «Μου έχει τύχει να καταργιούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα»

14:28 - 05/03/2023

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Γειά σου” και μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: «Μου έχει τύχει να καταργιούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός: Έχω δεχθεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου

«Σοκαρίστηκα, πες ότι θες για μένα, αλλά τα παιδιά μου τι σου φταίνε;», λέει ο Δημήτρης Σκουλός. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου». Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. «Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: Έχω δεχθεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δεχτεί μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου»

Το μεγάλο παράπονο του φωτογράφου

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σκουλός: Σοκαρίστηκα, πες ότι θες για μένα, αλλά τα παιδιά μου τι σου φταίνε;

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. «Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια δικαστές στην Ελλάδα και σε δείχνουν με το δάχτυλο. Το να λες την αλήθεια και να μη σε νοιάζει μέχρι το να καταριούνται τα παιδιά σου έχει τεράστια διαφορά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός. Ο Δημήτρης Σκουλός είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα που να καταριούνται τα παιδιά μου. Αναρωτιόμουν γιατί δε λένε κάτι σε μένα και ασχολούνται με τα παιδάκια μου. Δε χρειάζεται αφορμή για να πούνε κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Μου έχει τύχει να καταργιούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα»

Ο Δημήτρης Σκουλός το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλές φορές μηνύματα στα social media από ανθρώπους που καταριόντουσαν τα παιδιά του. Ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πως αυτό, είναι κάτι που τον σοκάρει και δε μπορεί να καταλάβει γιατί, αντί να αναφέρονται στον ίδιο εφόσον θέλουν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Σοκαρίστηκα, πες ότι θες για μένα, αλλά τα παιδιά μου τι σου φταίνε;»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε και τα αρνητικά σχόλια […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Σοκαρίστηκα, πες ότι θες για μένα, αλλά τα παιδιά μου τι σου φταίνε;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Πες ό,τι θες για εμένα, αλλά τα παιδάκια μου τι σου φταίνε;» διερωτήθηκε ο γνωστός φωτογράφος

Διαβάστε το στο news.gr

O Δημήτρης Σκουλός έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και τα μηνύματα που δέχεται ανά διαστήματα στα social media. Ο γνωστός φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χειρίζεται το κοινό τα social media. Το παράπονό του, όπως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δημήτρης Σκουλός: “Μου έχει τύχει να καταριούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα”

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γειά σου” το μεσημέρι της Κυριακής. Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πολλές φορές μηνύματα στα social media από άτομα που καταριούνται τα παιδιά του. “Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει […] The post Δημήτρης Σκουλός: “Μου έχει τύχει να καταριούνται τα παιδιά μου σε μηνύματα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί μηνύματα στα social media από ανθρώπους που καταριόντουσαν τα παιδιά του. Ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε: «Ξέρω ότι πολλές φορές στην τηλεόραση πρέπει να μετράς τα λόγια σου γιατί ακόμα και το κόμμα και η τελεία παίζουν ρόλο. Έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια δικαστές στην […] The post Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα που καταριούνται τα παιδιά μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της