Survivor All Star: «Εξερράγη» η Ελευθερία Ελευθερίου – «Ο Μαρτίκας μου είπε όλα τα προσωπικά του Στάθη»

22:24 - 05/03/2023

Άνω – Κάτω η κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται To άρθρο Survivor All Star: «Εξερράγη» η Ελευθερία Ελευθερίου – «Ο Μαρτίκας μου είπε όλα τα προσωπικά του Στάθη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Ελευθερία Ελευθερίου: «Ο Μαρτίκας μου είπε όλα τα προσωπικά του Στάθη»

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής...

Διαβάστε το στο Zougla

Survivor All Star: Κατέρρευσε, δις, η Ελευθερία Ελευθερίου – Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη

Την συναισθηματική της φόρτιση, όπως και την οργή της, δεν μπορεί να διαχειριστεί στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε κλάματα δυο φορές στο ίδιο επεισόδιο που ήρθε τη νύχτα της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου εξομολογήθηκε πως «είμαι πάρα πολύ πιεσμένη. δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να βγαίνω εκτός εαυτού. Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να είναι έτσι. Έχω έρθει στο παιχνίδι και δεν μπορώ να το απολαύσω σε καμία περίπτωση. Δεν έχω την όρεξη να μπω και να παίξω στα παιχνίδι ενώ θέλω τόσο πολύ να το ζήσω. Θέλω τόσο πολύ να ξυπνάω και να είμαι ήρεμη. Φταίω γιατί δεν έχω βγει υποψή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Κατέρρευσε, δις, η Εlευθερία Ελευθερίου – «Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη»

Την συναισθηματική της φόρτιση, όπως και την οργή της, δεν μπορεί να διαχειριστεί στο Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου […] The post Survivor: Κατέρρευσε, δις, η Εlευθερία Ελευθερίου – «Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της