Τέμπη – Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Συναντήσεις με υπουργείο Μεταφορών και πολιτικά κόμματα

09:46 - 06/03/2023

Συναντήσεις (με αφορμή φυσικά την τραγωδία στα Τέμπη) με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με τα πολιτικά κόμματα θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς, σύμφωνα με σχετική δήλωση του προέδρου της, Γιάννη Ντίτσα. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών τονίζει: «δεν κρυφτήκαμε από κανέναν. Τώρα είναι η ... Περισσότερα To άρθρο Τέμπη – Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Συναντήσεις με υπουργείο Μεταφορών και πολιτικά κόμματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Δεν κρυφτήκαμε από κανέναν

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς αναμένεται να έχει συναντήσεις με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τα πολιτικά κόμματα, μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Σε δήλωσή ο πρόεδρος Γιάννης Ντίτσας τόνισε ότι δεν κρύφτηκαν από κανένα και ότι είναι ώρα να δώσουν εξηγήσεις όσοι διαχειρίστηκαν την τύχη του Σιδηρόδρομου. «Δεν κρυφτήκαμε από κανέναν. Τώρα είναι η δύσκολη ώρα της ταφής των αθώων θυμάτων αυτής της τραγωδίας, αλλά είναι και η ώρα όλων όσων διαχειρίστηκαν την τύχη του Σιδηρόδρομου, να μιλήσουν δίνοντας εξηγήσεις για όλα γιατί ό,τι ήταν να ειπωθεί από πλευράς μας, ειπώθηκε χωρίς κομματικές παρωπίδες σοβαρά και υπεύθυνα» ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τέμπη: «Η ώρα των εξηγήσεων» – Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με το υπουργείο Μεταφορών

Τέμπη: Συναντήσεις με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με τα πολιτικά κόμματα θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς σύμφωνα με σχετική δήλωση του προέδρου της, Γιάννη Ντίτσα. Σε δήλωσή του τονίζει: «δεν κρυφτήκαμε από κανέναν. Τώρα είναι η δύσκολη ώρα της ταφής των αθώων θυμάτων αυτής της τραγωδίας, αλλά είναι […] Το άρθρο Τέμπη: «Η ώρα των εξηγήσεων» – Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών με το υπουργείο Μεταφορών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Δεν κρυφτήκαμε από κανέναν

Σε δήλωσή ο πρόεδρος Γιάννης Ντίτσας τόνισε ότι δεν κρύφτηκαν από κανένα και ότι είναι ώρα να δώσουν εξηγήσεις όσοι διαχειρίστηκαν την τύχη του Σιδηρόδρομου. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς αναμένεται να έχει συναντήσεις με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τα πολιτικά κόμματα, μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς […] The post Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Δεν κρυφτήκαμε από κανέναν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

ΠΟΣ: Συναντήσεις με υπουργείο Μεταφορών και πολιτικά κόμματα

ΠΟΣ: Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα γνωστοποιηθούν από την Ομοσπονδία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι