Survivor All Star, Ελευθερίου για την αποχώρηση του Σχίζα: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση»

21:56 - 06/03/2023

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα έχει επηρεάσει και τις δύο ομάδες στο Survivor All Star. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε για την αποχώρησή του: «Δεν ήταν ευχάριστο που έφυγε ο Στάθης. Γνώριζα ότι ήταν πεσμένος ψυχολογικά. Ερχόμενος στο παιχνίδι είχαμε μιλήσει για αυτό. Επειδή είχα μιλήσει με τους φίλους […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star - Μαρτίκας μετά την αποχώρηση του Σχίζα: «Δεν θέλω καμιά συναναστροφή με την υπόλοιπη ομάδα»

«Εγώ θα παραμείνω δίπλα στον Νίκο, θα τρώμε μαζί, θα υπάρχουμε μαζί» δήλωσε για τον Μπάρτζη ο παίκτης των Κόκκινων

Διαβάστε το στο

Survivor All Star, Ελευθερίου για την αποχώρηση του Σχίζα: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που είπα τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση»

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»