Μαρία Χατζηστεφανή: «Φτάνω στο γραφείο και μου λένε “σε απολύουμε”, εκείνη την ημέρα έπαθα σοκ»
00:56 - 07/03/2023
Η Μαρία Χατζηστεφανή βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Η ισχυρή επιχειρηματίας
To άρθρο Μαρία Χατζηστεφανή: «Φτάνω στο γραφείο και μου λένε “σε απολύουμε”, εκείνη την ημέρα έπαθα σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Χατζηστεφανή: Φτάνω στο γραφείο και μου λένε «σε απολύουμε» – Γύρισα στο σπίτι και ήμουν σαν να είχα πάθει ηλεκτροπληξία
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/3) τη Μαρία Χατζηστεφανή. Στην έναρξη της εκπομπής ο δημοσιογράφος φορώντας ένα μαύρο t-shirt με την φράση των ημερών «πάρε με όταν φτάσεις» εξέφρασε τη βαθιά θλίψη και τον πόνο του για τις ζωές που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια» και έκανε λόγο για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της τηλεοπτικής του παρουσίας. Επισήμανε ότι οι συνεντεύξεις που θα προβληθούν μέσα στην εβδομάδα, είχαν γυριστεί πριν το τραγικό συμβάν και ανήγγειλε την πρώτη του καλεσμένη, τη Μαρία Χατζηστεφανή. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας, ένας από τους «Dragon», το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Χατζηστεφανή: «Μου λένε “σε απολύουμε”, εκείνη την ημέρα έπαθα σοκ»
H Μαρία Χατζηστεφανή το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας, ένας από τους «Dragon» του επιχειρηματικού project του ΑΝΤ1 «Dragons’ Den Greece», μοιράστηκε την άκρως ενδιαφέρουσα επαγγελματική της πορεία. Πώς κατάφερε, από το δωμάτιο του διαμερίσματός της, να δημιουργήσει την εταιρεία προϊόντων ομορφιάς «Rodial»; «Οι γονείς […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr