Κλειστά σχολεία Τετάρτη 8 Μαρτίου λόγω απεργίας

04:10 - 07/03/2023

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8 Μαρτίου, με τη ΔΟΕ να έχει ανακοινώσει ότι οι δάσκαλοι συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για το δυστύχημα στα Τέμπη. Χαιρετίζοντας τις κινητοποιήσεις που απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ΔΟΕ ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην απεργία της 8ης Μαρτίου 2023 […] The post Κλειστά σχολεία Τετάρτη 8 Μαρτίου λόγω απεργίας appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΠΘ: Δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου λόγω της απεργίας

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε την αναβολή των μαθημάτων, για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου. Η απόφαση του ΑΠΘ λήφθηκε λόγω των προβλεπόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων και της δυσκολίας μετακίνησης των φοιτητών, και λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα οδύνης που επικρατεί στην πανεπιστημιακή κοινότητα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι διοικητικές υπηρεσίες ... Περισσότερα To άρθρο ΑΠΘ: Δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου λόγω της απεργίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου. Κριός Θα πρέπει να αποφασίσετε ότι εσείς είστε εκείνος που χαράζει την πορεία της ζωής σας και να μην επιτρέπετε στους γύρω σας να επεμβαίνουν και να σας απορρυθμίζουν.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τι ισχύει με κλειστά σχολεία την Τετάρτη (8/3) λόγω απεργίας

Συμμετοχή στην Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου ανακοίνωσε η ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) και αναμένεται εντός της ημέρας να μάθουν γονείς και μαθητές ποια κλειστά σχολεία θα υπάρξουν και ποια όχι, στο πλαίσιο της αυριανής μεγάλης κινητοποίησης. Σε Γυμνάσια και Λύκεια οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν από την προηγούμενη ημέρα -δηλαδή σε αυτή την περίπτωση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…