#Κλειστά σχολεία

Κλειστά σχολεία 29/10: Αναλυτικά η λίστα του Υπουργείου Παιδείας – Νέο ρεκόρ με 375 λουκέτα!

tromaktiko.gr
Κλειστά σχολεία 29/10: Με τα κρούσματα του κορονοϊού να αυξάνονται διαρκώς, αρκετά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν. Ο κορονοϊός καλπάζει τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας και δεκάδες σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 29 Οκτωβρίου. Μάλιστα, πρόκειται για αριθμό ρεκόρ καθώς συνολικά 375 σχολεία και τμήματα θα παραμείνουν κλειστά! Αναλυτικά η λίστα: ΙΙΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- […] The post Κλειστά σχολεία 29/10: Αναλυτικά η λίστα του Υπουργείου Παιδείας – Νέο ρεκόρ με 375 λουκέτα! appeared first on tromaktiko.
15:12 28/10

Κλειστά σχολεία αύριο 19/10: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα

ergasiakanea.eu
Συνεχώς επικαιροποιείται η λίστα με τα κλειστά σχολεία στη χώρα μας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς περιστατικά σε μαθητές ή και προσωπικό παρουσιάζονται σε όλη τη χώρα. Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η λίστα με τα σχολεία και τα τμήματα που βάζουν «λουκέτο» για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει,... Κλειστά σχολεία αύριο 19/10: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα
00:01 19/10

Κλειστά σχολεία αύριο 14/10: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη

ergasiakanea.eu
Συνεχώς επικαιροποιείται η λίστα με τα κλειστά σχολεία στη χώρα μας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς περιστατικά σε μαθητές ή και προσωπικό παρουσιάζονται σε όλη τη χώρα. Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η λίστα με τα σχολεία και τα τμήματα που βάζουν «λουκέτο» για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει,... Κλειστά σχολεία αύριο 14/10: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη
22:28 13/10

Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 12/10

thecaller.gr
Μακραίνει η λίστα με τα κλειστά σχολεία και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων, λόγω κορονοϊού. The post Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν σήμερα 12/10 appeared first on TheCaller.Gr.
07:51 12/10

Προσοχή: Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 12/10 λόγω κορονοϊού – Όλη η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία

Newsit
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10/2020 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Περισσότερα από 159 τμήματα σε σχολεία σε όλη τη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Προσοχή: Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 12/10 λόγω κορονοϊού – Όλη η λίστα με τα τμήματα και τα σχολεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:57 11/10

Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 12/10/2020: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν

ergasiakanea.eu
Συνεχώς μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά σχολεία στη χώρα μας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς τα περιστατικά σε μαθητές ή και προσωπικό πληθαίνουν. Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η λίστα με τα σχολεία και τα τμήματα που βάζουν «λουκέτο» για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει, μάλιστα, 151 καταχωρήσεις.... Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 12/10/2020: Αυτά δεν θα λειτουργήσουν
23:01 10/10

Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία την Παρασκευή (09/10): Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας

tromaktiko.gr
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η λίστα του υπουργέιο Παιδείας με τις σχολικές μονάδες που δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή (09/10) – Διαδραστικοί χάρτες με τα κλειστά σχολεία σε Ελλάδα και Αττική  Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 αλλά τις επόμενες μέρες νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε διάφορες περιοχές της […] The post Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία την Παρασκευή (09/10): Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας appeared first on tromaktiko.
22:54 08/10

Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη (8/10) – Η λίστα του υπ. Παιδείας

tromaktiko.gr
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Διαδραστικοί χάρτες με τα κλειστά σχολεία σε Ελλάδα και Αττική – Η λίστα του υπουργέιο Παιδείας με τις σχολικές μονάδες που δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη (8/10). Το iMEdD Lab, που δημιούργησε και συντηρεί μια διαδραστική εφαρμογή για την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζει ένα νέο […] The post Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη (8/10) – Η λίστα του υπ. Παιδείας appeared first on tromaktiko.
23:06 07/10

Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (7/10) – Η λίστα του υπ. Παιδείας

tromaktiko.gr
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Διαδραστικοί χάρτες με τα κλειστά σχολεία σε Ελλάδα και Αττική – Η λίστα του υπουργέιο ΠΑιδείας με τις σχολικές μονάδες που δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (7/10). Το iMEdD Lab, που δημιούργησε και συντηρεί μια διαδραστική εφαρμογή για την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζει ένα νέο […] The post Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (7/10) – Η λίστα του υπ. Παιδείας appeared first on tromaktiko.
20:36 06/10

Κορονοϊός - Κλειστά σχολεία: Δείτε τους διαδραστικούς χάρτες για Ελλάδα και Αττική

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Διαδραστικοί χάρτες με τα κλειστά σχολεία σε Ελλάδα και Αττική
11:15 06/10

Κορονοϊός - Κλειστά σχολεία: Αυτή είναι η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας για την Δευτέρα 05/10

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Δείτε τη λίστα με τα σχολεία και τα τμήματα που είναι κλειστά στην Αθήνα και…
10:42 05/10

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 05/10 λόγω κορονοϊού – Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας

Newsit
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ TH ΔΕΥΤΕΡΑ 05/10/2020 – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 05/10 λόγω κορονοϊού – Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:18 03/10

Κορονοϊός: Κλειστά σχολεία σε Παλλήνη, Παιανία, Μαρκόπουλο, Κορωπί & Γλ. Νέρα λόγω κρουσμάτων – Λίστα

irafina.gr
Μεγαλώνει η λίστα των σχολείων και των τμημάτων σχολικών μονάδων που κλείνουν λόγω κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ανατολική Αττική Συνολικά, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδεία, κλειστά θα παραμείνουν 150 σχολεία ή τμήματα σήμερα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Ανάμεσα σε αυτά είναι σχολεία στην Παλλήνη, την Παιανία, το Μαρκόπουλο, το Κορωπί και το Ιδιωτικό Δημοτικό εκπαιδευτήριο “Ο […]
09:41 29/09

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ: Μέτρα sms Αττική, Ιός Δυτικού Νείλου – Κλειστά σχολεία

ekklisiaonline.gr
Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δε θα υπάρξει καμία έκπτωση κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2 όσον αφορά στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, τόσο ο FDA όσο και το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ σχεδιάζει ήδη εντατικές ενέργειες επιτήρησης της ασφάλειας των εμβολίων ακόμα και μετά από μια πιθανή έγκριση. Το άρθρο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ: Μέτρα sms Αττική, Ιός Δυτικού Νείλου – Κλειστά σχολεία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:41 27/09

Μητσοτάκης: «Τα σχολεία θα είναι τα τελευταία που θα κλείσουν. Κλειστά σχολεία σημαίνουν κλειστά μυαλά»

diaforetiko.gr
Μητσοτάκης: «Τα σχολεία θα είναι τα τελευταία που θα κλείσουν. Κλειστά σχολεία σημαίνουν κλειστά μυαλά» Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το ζήτημα ενδεχόμενου κλεισίματος των σχολείων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα σχολεία πρέπει να είναι τα τελευταία που θα κλείσουν σε μία νέα έξαρση της πανδημίας». Η δήλωση […]
19:28 25/09

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τα 100 τα κλειστά σχολεία και τμήματα – Όλη η λίστα

sportime.gr
Κλειστά σχολεία: Η επίσημη λίστα από το υπουργείο Παiδείας με... Το άρθρο Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τα 100 τα κλειστά σχολεία και τμήματα – Όλη η λίστα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
00:11 25/09

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ: Κλειστά σχολεία ειδήσεις ΤΩΡΑ

ekklisiaonline.gr
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα είναι 16.286, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. Το άρθρο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ: Κλειστά σχολεία ειδήσεις ΤΩΡΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:41 24/09

Κορονοϊός – Κλειστά σχολεία: «Φουσκώνουν» οι αντιδράσεις - Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταλήψεις

NewsBomb
«Πονοκεφαλιάζει» το Υπουργείο Παιδείας με τον αριθμό των καταλήψεων, που ολοένα και αυξάνεται.
20:51 23/09

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κέρκυρα: Κλειστά σχολεία, διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων [Βίντεο]

thetoc.gr
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Κέρκυρα όπου οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν διακοπές ρεύματος σε μεγάλο τμήμα του νησιού
17:49 23/09

Kορονοϊός - 73 Κλειστά σχολεία: Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική λίστα

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Αυξάνονται καθημερινά οι σχολικές μονάδες που βάζουν «λουκέτο» είτε σε επιμέρους τμήματα είτε αναστέλλουν πλήρως…
07:33 23/09

Kορονοϊός - Κλειστά σχολεία: Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική λίστα

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ολοένα και περισσότερα είναι οι σχολικές μονάδες που βάζουν «λουκέτο» είτε σε επιμέρους τμήματα είτε…
07:06 21/09

Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κορονοϊού: Μεγαλώνει η λίστα του υπουργείου Παιδείας!

ergasiakanea.eu
Μέσα σε λίγη ώρα, η λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία στα οποία δεν θα… χτυπήσει το κουδούνι αύριο, μεγάλωσε. Δείτε αναλυτικά σε ποιες περιοχές θα υπάρχουν κλειστά σχολεία και μέχρι πότε. Τα δύο σημεία στα οποία πρέπει να δείξουν προσοχή οι γονείς. Τα κλειστά σχολεία την Δευτέρα, 21.09.2020,... Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κορονοϊού: Μεγαλώνει η λίστα του υπουργείου Παιδείας!
00:01 21/09

Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα – Η λίστα του υπ. Παιδείας

tromaktiko.gr
Την αναστολή λειτουργίας σχολείων της Πέλλας ανακοίνωσε την Κυριακή (20/09) το υπουργείο Παιδείας, ενώ ακόμη περισσότερα από 20 τμήματα και 4 σχολεία πανελλαδικά θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού τουλάχιστον έως το τέλος της εβδομάδας. Αναλυτικότερα, εκτός από τις εκπαιδευτικές δομές στην Περιφέρεια Πέλλας, μέχρι στιγμής τέσσερα σχολεία της επικράτειας έχουν αναστείλει […] The post Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα – Η λίστα του υπ. Παιδείας appeared first on tromaktiko.
18:36 20/09

Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές… λουκέτο Δευτέρα και τρίτη

Newsit
Η κακοκαιρία παραμένει κι έτσι… κλειστά σχολεία σε συγκεκριμένες περιοχές. Πιο αναλυτικά, κλειστές θα μείνουν την Δευτέρα και την Τρίτη (21 & 22/9) όλες οι ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κλειστά σχολεία: Σε ποιες περιοχές… λουκέτο Δευτέρα και τρίτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:36 19/09

Σοβαρά προβλήματα και εκτεταμένες ζημιές φέρνει ο «Ιανός»

efsyn.gr
Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Κλειστά σχολεία σε Ιόνιο και Δυτ. Ελλάδα.
17:24 18/09

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load