#Κλειστά σχολεία

Είναι επίσημο: Κλειστά σχολεία για 2 μέρες σε όλη την Ελλάδα – Οι ημερομηνίες και το χρονοδιάγραμμα

newsitamea.gr
Σωστά, το Πάσχα του 2024 πέφτει στις 5 Μαΐου, που είναι σχετικά αργά. Αυτό σημαίνει ότι απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι να κλείσουν τα σχολεία για τις ημέρες των εορτών. Συνήθως, τα σχολεία κλείνουν για το Πάσχα την Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Θωμά. Έτσι, αναμένεται να κλείσουν...
12:09 08/04/2024

Κλειστά σχολεία 31/1, κακοκαιρία Avgi: Νέες ανακοινώσεις, πού πανηγυρίζουν. Τηλεκπαίδευση

fimes.gr
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω χιονιά στις 31 Ιανουαρίου; Το κύμα κακοκαιρίας Avgi συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με χιονοπτώσεις και έντονο τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα. Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου με τους μαθητές να κάνουν τηλεκπαίδευση. Με εγκύκλιο του το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει ότι στις σχολικές μονάδες που […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κλειστά σχολεία 31/1, κακοκαιρία Avgi: Νέες ανακοινώσεις, πού πανηγυρίζουν. Τηλεκπαίδευση.
21:37 30/01/2024

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: Που δεν θα ανοίξουν καθόλου και που αργότερα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Το κύμα κακοκαιρίας Avgi  συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με χιονοπτώσεις και έντονο τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα.  Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου με τους μαθητές να κάνουν τηλεκπαίδευση. Με εγκύκλιο του το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις […] Το άρθρο Κλειστά σχολεία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: Που δεν θα ανοίξουν καθόλου και που αργότερα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 30/01/2024

Κλειστά σχολεία 30,31/1, κακοκαιρία Avgi: Νέες ανακοινώσεις, τι θα γίνει με τηλεκπαίδευση

fimes.gr
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω χιονιά στις 30 και 31 Ιανουαρίου; Με αφορμή τις επικαιροποιημένες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 σε οκτώ δήμους της Αττικής – και ειδικότερα, στους Δήμους. Κλειστά σχολεία 30/1, ίσως και 31/1 Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κλειστά σχολεία 30,31/1, κακοκαιρία Avgi: Νέες ανακοινώσεις, τι θα γίνει με τηλεκπαίδευση.
21:37 29/01/2024

Κλειστά σχολεία αύριο 30/1 στην Αττική και στις άλλες περιοχές (Λίστα)

militaire.gr
Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη 30/1 στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Μετά τις νέες μετεωρολογικές προβλέψεις για επιδείνωση της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες, κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας). Η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και των Δημάρχων των περιοχών γι
19:00 29/01/2024

Κλειστά σχολεία 29,30,31/1: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω χιονιά. Τι θα γίνει με τηλεκπαίδευση

fimes.gr
Ανακοινώθηκαν οι πρώτες περιοχές που θα είναι κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 29/1, αρχής γενομένης από την Εύβοια. Συγκεκριμένα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή δεν θα κάνουν μαθήματα στα σχολεία. Σύμφωνα με το evima, ολοκληρώθηκε το έκτακτο συντονιστικό όργανο υπό τον συντονισμό του […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κλειστά σχολεία 29,30,31/1: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω χιονιά. Τι θα γίνει με τηλεκπαίδευση.
20:37 28/01/2024

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Πότε θα παρθεί η απόφαση – Τι είπε ο Κικίλιας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία στην Αττική, ειδικά σε περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω της νέας μίνι κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τόσο οι δήμοι όσο και η Περιφέρεια Αττικής εξετάζουν όλα τα δεδομένα και ανάλογα με την πορεία του καιρού θα λάβουν και τις σχετικές αποφάσεις, κυρίως για να μην κινδυνεύσουν […] Το άρθρο Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας: Πότε θα παρθεί η απόφαση – Τι είπε ο Κικίλιας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 28/01/2024

Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα ανοίξουν λόγω της κακοκαιρίας [συνεχής ενημέρωση]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Κλειστά σχολεία:  Λόγω της κακοκαιρίας αρκετά είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα. Στην Κοζάνη, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη, τη Δευτέρα θα είναι κλειστά σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) και Εσπερινά Γυμνάσια, […] Το άρθρο Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα ανοίξουν λόγω της κακοκαιρίας [συνεχής ενημέρωση] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 21/01/2024

Φονικό ψύχος στις ΗΠΑ: Πάνω από 50 οι νεκροί της κακοκαιρίας – Κλειστά σχολεία και μπλακ άουτ

empisteutiko.gr
Τουλάχιστον 55 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε εννέα πολιτείες των ΗΠΑ από τις 12 Ιανουαρίου από το σφοδρό κύμα ψύχους. Δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτροδότησης κατέρρευσαν, τα δημόσια σχολεία έβαλαν λουκέτο και πολλοί κυβερνήτες κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δύο εβδομάδες πολικού ψύχους που μετέτρεψαν τους δρόμους σε παγίδες ,πάγωσαν ανθρώπους μέχρι θανάτου από το Κάνσας μέχρι το […] The post Φονικό ψύχος στις ΗΠΑ: Πάνω από 50 οι νεκροί της κακοκαιρίας – Κλειστά σχολεία και μπλακ άουτ appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 20/01/2024

Καναδάς: Κλειστά σχολεία και ακυρώσεις δεκάδων πτήσεων στο Βανκούβερ – Έρχεται σφοδρή χιονοθύελλα

in.gr
Φόβοι για την ασφάλεια πολιτών και ταξιδιωτών ενόψει ακραίων καιρικών φαινομένων, οδηγούν προληπτικά σε κλειστά σχολεία και ακυρώσεις πτήσεων
21:00 17/01/2024

Στους δρόμους οι μαθητές την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τις αλλαγές στα σχολεία

logiastarata.gr
«Κλειστά σχολεία ξανά και όλοι οι μαθητές στους δρόμους» την Πέμπτη 18 Γενάρη, ξεκαθαρίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας. Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της κόντρα στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων αλλά και τις αλλαγές που προωθεί η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και με σύνθημα «Κλειστά σχολεία ξανά και όλοι οι μαθητές […] The post Στους δρόμους οι μαθητές την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και τις αλλαγές στα σχολεία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
14:00 15/01/2024

Κλειστά σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας, την Πέμπτη (11/1) – Ποια θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Κλειστά τα σχολεία: Σαρώνει όλη την εγκράτεια το νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ ήδη αρκετές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά. Κλειστά τα σχολεία στη Σαμοθράκη Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της Σαμοθράκης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου λογω επικειμενου παγετού […] Το άρθρο Κλειστά σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας, την Πέμπτη (11/1) – Ποια θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 10/01/2024

Δυτική Μακεδονία: Κλειστά σχολεία λόγω χιονοπτώσεων και χαμηλών θερμοκρασιών – Πού χρειάζονται αλυσίδες

eretikos.gr
Εξαιτίας των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ορισμένα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά ενώ σε άλλα το κουδούνι θα κτυπήσει με μια ώρα καθυστέρηση.  Πιο συγκεκριμένα στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:58 09/01/2024

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω ζημιών

eretikos.gr
Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω των ζημιών από την κακοκαιρία Η κακοκαιρία που χτυπάει από το Σαββατοκύριακο των Φώτων τη χώρα μας έχει προκαλέσει πολλαπλές ζημιές, σε κτήρια και σχολεία με τις διευθύνσεις και τους δήμους να αποφασίζουν την αναστολή λειτουργίας τους μέχρι αποκατάστασης των ζημιών. Έτσι σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 09/01/2024

Χανιά: Κλειστά σχολεία εξαιτίας της μετατροπής Λυκείου σε Πειραματικό (Εικόνες & Βίντεο)

Παραπολιτικά
Γονείς και καθηγητές ζητούν άμεση λύση στο θέμα με τη στέγαση του Πειραματικού Λυκείου, χωρίς όμως να επηρεαστούν οι μαθητές των ήδη υπαρχόντων λυκείων της πόλης που είναι υπερπλήρη σε πολλές των περιπτώσεων
12:00 08/01/2024

Κλειστά σχολεία στη Θεσσαλονίκη που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία, vid

el.gr
Δείτε εικόνες: Το άρθρο Κλειστά σχολεία στη Θεσσαλονίκη που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
08:09 08/01/2024

Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά σχολεία και περιορισμένες ζημιές

protagon.gr
Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι μετά τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ. Σε επαγρύπνηση ο κρατικός μηχανισμός ενώ οι Αρχές συστήνουν στους πολίτες να αποφεύγουν περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων The post Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά σχολεία και περιορισμένες ζημιές appeared first on Protagon.gr.
14:09 03/11/2023

Κλειστά σχολεία λόγω Δημοτικών Εκλογών 2023 – Οι ημερομηνίες

militaire.gr
Κλειστά σχολεία ξανά φέτος λόγω των Δημοτικών Εκλογών 2023. Αναλυτικά, οι ημερομηνίες που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Έως και τέσσερις ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία προκειμένου να λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ανάλογα με την περιοχή θα έχουν λίγες παραπάνω μέρες ξεκούρασης και κυρίως όπου θα χρειαστεί να γίνουν επαναληπτικές εκλογές. Πότε είναι κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Σε όσες περιφέρειες ή δήμους διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορί
23:00 30/09/2023

Κακοκαιρία Elias -Κλειστά σχολεία σήμερα 28/9: Σε ποιες περιοχές οι μαθητές θα μείνουν σπίτι

eretikos.gr
Λόγω των νέων έντονων καιρικών φαινομένωνΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
07:58 28/09/2023

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία στη Θεσσαλία 25 με 27 Σεπτεμβρίου – Στη Λάρισα μεταβαίνει ο Βασίλης Κικίλιας – Τι αποφασίστηκε στην Πολιτική Προστασία

eleftherostypos.gr
Στη Λάρισα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη από την καταστροφική κακοκαιρία Daniel. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε νέα ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία με τη συμμετοχή του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη […] Το άρθρο Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία στη Θεσσαλία 25 με 27 Σεπτεμβρίου – Στη Λάρισα μεταβαίνει ο Βασίλης Κικίλιας – Τι αποφασίστηκε στην Πολιτική Προστασία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:01 24/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load