Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο, ήταν θέμα απογοήτευσης»
13:32 - 07/03/2023
Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως από την πλευρά του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο πολύπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στις 24 Μαρτίου κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro. Ο Φερνάντο Σάντος […]
The post Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο, ήταν θέμα απογοήτευσης» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο»
Ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξή του σε πολωνικό μέσο, όπου αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πορτογάλο σταρ.
Διαβάστε το στο Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο»
Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως από την πλευρά του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο πολύπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στις 24 Μαρτίου κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Euro. Ο Φερνάντο Σάντος […]
The post Σάντος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Ρονάλντο» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr