Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μου είπε, ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω»

17:10 - 07/03/2023

Μετά από μία δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο και την Κυριακή (5/3) έφτασε στη...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μου είπε, ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω»

Ο Εμμανουήλ Καραλής κλήθηκε να πάρει μια σειρά από αποφάσεις για το μέλλον του στίβο στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Ο 24χρονος Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, επέλεξε να γυμναστεί με τον προπονητή και πατέρα του Χάρη Καραλή, που μέχρι τότε είχε το κομμάτι εκγύμνασης και ενδυνάμωσης ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μου είπε, ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μού είπε "ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω"»

O Χάρης Καραλής μιλά για την απόφαση να αναλάβει πέρυσι την τεχνική καθοδήγηση του Εμμανουήλ και πώς δούλεψε με τον γιο του και τις συνεργασίες που ανέπτυξε και έφεραν το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλξημα κλειστού στίβου.

Διαβάστε το στο

Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μου είπε, "ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω"»

Χάρης Καραλής: «Ο Εμμανουήλ μου είπε, "ή με αναλαμβάνεις ή σταματάω"» 07/03/2023 Μετά από μία δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο και την Κυριακή (5/3) έφτασε στη μεγαλύτερη -ως τώρα- επιτυχία της καριέρας του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Η πιο κρίσιμη ίσως απόφαση του 24χρονου πρωταθλητή του επί κοντώ, ήταν να τερματίσει τη συνεργασία του με τον μέχρι πέρυσι προπονητή του, Παναγιώτη Συμεωνίδη, και να συνεχίσει με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, που μέχρι τότε είχε το κομμάτι εκγύμνασης και ενδυνάμωσης του. «Μου είπε τότε "ή με αναλαμβάνε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο