Ναταλία Γερμανού: Τα χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο για την ηλικία της – «Τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

18:46 - 07/03/2023

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Τα χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο για την ηλικία της – «Τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Τι να πω, είμαι 57 και καλύτερα να πεθάνω;»

Στη στάση που κρατάει όταν δέχεται αρνητικά σχόλια για την ηλικία της, αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναταλία Γερμανού: «Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, ότι είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον Νίκο Γεωργιάδη και μίλησε για τον μέλλον της στην τηλεόραση, την ηλικία της και τον… έρωτα! «Πάντα μας αρέσει να μας συμπαθούν και να ακούμε καλά λόγια, αυτό είναι αλήθεια. Απλώς, κάποια στιγμή μεγαλώνοντας, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της – “Τι να πω, είμαι 57 και καλύτερα να πεθάνω;”

Για τα σχόλια που δέχεται για την ηλικία της τα τελευταία χρόνια, μίλησε η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Όπως είπε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στα σχόλια, τα οποία είναι αρνητικά και χυδαία, δεν απαντά. «Πάντα μας αρέσει να μας συμπαθούν και να ακούμε καλά λόγια, αυτό είναι αλήθεια. […] The post Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της – “Τι να πω, είμαι 57 και καλύτερα να πεθάνω;” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ναταλία Γερμανού: «Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, ότι είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;»

Ναταλία Γερμανού: «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο... έχω υπάρξει με σύντροφο που με έκανε να νιώθω ανισόρροπη»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ναταλία Γερμανού: "Τι να πω, είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω;"

Τα χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο για την ηλικία της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της