Η Ραμόνα Βλαντή απαντά για την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks

12:18 - 29/01/2020

Κακός χαμός γίνεται στο My Style Rocks με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που κάνει η Κιάρα Μαρκέζη, καθώς της χρεώνουν πως φοράει […] The post Η Ραμόνα Βλαντή απαντά για την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ραμόνα Βλαντή απαντά στο αν ντύνει την εγγονή του Τσοχατζόπουλου για το My Style Rocks

«Έχουν πάρει ένα κορίτσι 19 χρονών και το βαράνε. Όλες έχουν στιλίστες, το ξέρω εγώ και σας το λέω ξεκάθαρα» είπε η πρώτη νικήτρια του My Style Rocks 

Διαβάστε το στο

My Style Rocks: Η Ραμόνα Βλαντή απαντά στο αν ντύνει τελικά την 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη (βίντεο)

Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks για όλα όσα είπαν για την Κιάρα Μαρκέζη.

Διαβάστε το στο

Η Ραμόνα Βλαντή απαντά για την Κιάρα Μαρκέζη στο "My Style Rocks"

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο My Style Rocks με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις της Κιάρας Μαρκέζη. Συγκεκριμένα, την ώρα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές, έδειξαν κάποιες εμφανίσεις της, οι οποίες ήταν πανομοιότυπες με αυτές της νικήτριας του πρώτου My Style Rocks, Ραμόνας Βλαντή. Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά είχε τηλεφωνική επικοινωνία στο Πρωινό με την ίδια την Ραμόνα Βλαντή, έτσι ώστε να λυθεί το μυστήριο. “Έχουν πάρει ένα κορίτσι 19 χρονών και το βαράνε. Όλες έχουν στιλίστες, το ξέρω εγώ και σας το λέω ξεκάθαρα. Οι ίδιοι το ξέρουν. Έχουν παίκτρια που είναι η ίδια στιλίστρια. Είναι όλα λάθος. Την έβγαλαν νικήτρια της πρώτης εβδομάδας, έχουν συνεργαστεί με την Έλενα Χριστοπούλο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Ραμόνα Βλαντή απαντά αν ντύνει την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks [βίντεο]

Στο επεισόδιο της Τρίτης του My Style Rocks οι κριτές ήρθαν σε αντιπαράθεση με την Κιάρα Μαρκέζη και της είπαν μεταξύ άλλων πως τη βοηθάει στυλιστικά η Ραμόνα Βλαντή. Μάλιστα, παρουσίασαν φωτογραφίες, στις οποίες η παίκτρια φοράει ρούχα που έβαλε πρώτη η νικήτρια του My Style Rocks 1. «Εδώ δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο. Εμείς οι… Read more » The post Η Ραμόνα Βλαντή απαντά αν ντύνει την Κιάρα Μαρκέζη στο My Style Rocks [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο