Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»
00:24 - 08/03/2023
Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση […]
The post Σάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Τανιμανίδης για Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»
Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη μπορεί να χωρίστηκαν μετά το World Party αλλά κρατούσαν επαφές... μετά ήρθαν τα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»
Ο Σάκης Τανιμανίδης το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη. «Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάκης Τανιμανίδης για Γιώργο Μαυρίδη: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»
Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποκατάσταση της σχέσης του με τον Γιώργο Μαυρίδη.«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤανιμανίδης για Μαυρίδη: "Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν"
"Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr