Οργισμένη η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε στον αέρα του Mega: «Έχω ατράνταχτα στοιχεία, δεν σας ξεπλένει τίποτα»
08:52 - 08/03/2023
Η Ανθή Βούλγαρη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» αναφέρθηκε σε απειλές που δέχεται κόσμος, προκειμένου να μη […]
The post Οργισμένη η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε στον αέρα του Mega: «Έχω ατράνταχτα στοιχεία, δεν σας ξεπλένει τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω ατράνταχτα στοιχεία, δεν σας ξεπλένει τίποτα – Έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει»
Για απειλές που δέχεται κόσμος, προκειμένου να μη μιλήσουν για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις συνθήκες γενικά στους σιδηροδρόμους, έκανε λόγο η Ανθή Βούλγαρη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega».Για απειλές που δέχεται κόσμος, προκειμένου να μη μιλήσουν για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις συνθήκες γενικά στους σιδηροδρόμους, έκανε λόγο η Ανθή Βούλγαρη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega».«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞέσπασε η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω ατράνταχτα στοιχεία»
Η Ανθή Βούλγαρη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν στον ΟΣΕ. Η δημοσιογράφος προειδοποίησε το πρωί της Τετάρτης: «Με την ίδια γρηγοράδα που ενήργησαν σε αυτή την περίπτωση ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα […]
The post Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω ατράνταχτα στοιχεία» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr