Κιλιτσντάρογλου: «Τα ελληνικά νησιά είναι υπό κατοχή – Ερντογάν πήγαινε να τα πάρεις»

10:22 - 08/03/2023

«Γίνεται η κατάληψή τους, το είπα συνέχεια όλα αυτά γίνονται ενάντια στη Συνθήκη της Λωζάνης»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι προκλητικές θέσεις του Κιλιτσντάρογου για τα ελληνοτουρκικά: «Υπό κατοχή τα νησιά – Ερντογάν πήγαινε να τα πάρεις!»

Προκλητική είναι η ρητορική για τα ελληνοτουρκικά και του υποψήφιου προέδρου της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από τον Ερντογάν στην εκλογική αναμέτρηση της 14ης Μαΐου. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, πριν από λίγους μήνες ο Κιλιτσντάρογλου έχει δηλώσει ότι «τα νησιά είναι υπό κατοχή. Ερντογάν, πήγαινε να τα πάρεις όπως ο Ετζεβίτ στην Κύπρο». Συγκεκριμένα ο Τούρκος υποψήφιος Πρόεδρος είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο: «Εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς που λένε “έρχομαι, θα έρθω, θα έρθω ξημερώματα“. Τι έκανε όμως ο Ετζεβίτ; Ο στρατός πήγε και έκανε την απόβαση, ως πρωθυπουργός πήγε στο γραφείο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί