Μπο: «Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τον πατέρα μου»

13:26 - 08/03/2023

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στην επιστροφή των live του J2US, μετά […] The post Μπο: «Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη του Bo για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον πατέρα του

Ο Bo μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ενώ αποκάλυψε και μια δική του εμπειρία που έζησε με τον πατέρα του. «Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε στο Instagram: σε ευχαριστώ πολύ, είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βο: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Bo και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του J2US, το τρόπο με τον οποίο βίωσε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ αποκάλυψε και μια προσωπική του εμπειρία σε ένα τροχαίο με τον πατέρα του. «Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. […] The post Βο: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο