Απεργία: Συγκεντρώσεις και πορεία στην Αθήνα για το δυστύχημα στα Τέμπη - Ογκώδες το συλλαλητήριο

15:04 - 08/03/2023

Σε εξέλιξη οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, επεισόδια…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιπαράθεση στη Βουλή για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις κινητοποιήσεις

Στο επίκεντρο αντιπαράθεσης βρέθηκε, η πανελλαδική πορεία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, με αφορμή τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για «την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού στα σχολεία». Ο κοινοβουλευτικός Το άρθρο Αντιπαράθεση στη Βουλή για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις κινητοποιήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Απεργία: Συγκεντρώσεις και πορεία στην Αθήνα για το δυστύχημα στα Τέμπη – Ογκώδες το συλλαλητήριο

Σε εξέλιξη οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκαναν η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι και εργατικά σωματεία για την απεργία της Τετάρτης (8/3), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη. Από […] The post Απεργία: Συγκεντρώσεις και πορεία στην Αθήνα για το δυστύχημα στα Τέμπη – Ογκώδες το συλλαλητήριο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στην Αθήνα για το δυστύχημα στα Τέμπη: Επεισόδια και συλλήψεις

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας με κύρια αιτήματα «να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη». Η ΑΔΕΔΥ και πλήθος εργατικών σωματείων, φορέων, οργανώσεων της Αριστεράς, φοιτητές, μαθητές, με κεντρικό σύνθημα «8 Μάρτη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Οι ζωές μας […] Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στην Αθήνα για το δυστύχημα στα Τέμπη: Επεισόδια και συλλήψεις on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση