Πατέρας 19χρονης Αναστασίας: «Την έβαλα στο τρένο χαμογελαστή, γιατί μου την έδωσαν σε άσπρο φέρετρο;»
22:04 - 08/03/2023
«Ποιος θα μου απαντήσει γιατί μου το πήραν το παιδάκι μου;», σπαρακτικά λόγια από τον πατέρα νεαρής που σκοτώθηκε στα Τέμπη.Αδιανόητος είναι ο ανθρώπινος πόνος μετά την τραγωδία στα Τέμπη, για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους στο μοιραίο τρένο και του γονείς που δεν θα ξαναδούν τα παιδιά τους. Η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή, είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς της φονικής σύγκρουσης των τρένων τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου. Ο πατέρας της, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απώλεια του παιδιού του, ζητώντας μόνο να μάθει γιατί συνέβη αυτό στο παιδί του. «Ποιος θα μου απαντήσει γιατί μου το πήραν το παιδάκι μου;», ρωτά ο ίδιος. «Το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο;»
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας - «Μπήκε στο τρένο χαμογελαστή, γεμάτη όνειρα και μου την έφεραν σε φέρετρο»
Διαβάστε το στο Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας -«Το έβαλα στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του»
Συγκλονίζει με τα λόγια του ο χαροκαμένος πατέρας που αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης του στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας -«Το έβαλα στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του»
Συγκλονίζει με τα λόγια του ο χαροκαμένος πατέρας που αναζητά απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης του στα Τέμπη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤέμπη: Συγκινεί ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή – «Έβαλα στο τρένο ένα λουλούδι και μου έφεραν ένα άσπρο κουτί»
Ο πόνος για τις οικογένειες των 57 ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα στο δυστύχημα στα Τέμπη,
To άρθρο Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή – «Έβαλα στο τρένο ένα λουλούδι και μου έφεραν ένα άσπρο κουτί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr