Ντούντα: Η Πολωνία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Ουκρανία μαχητικά MiG-29
04:40 - 09/03/2023
Η Πολωνία είναι έτοιμη να παραδώσει τα σοβιετικού σχεδιασμού μαχητικά αεροσκάφη Μικογιάν MiG-29 που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία της στην Ουκρανία...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Πολωνίας είναι έτοιμος να παραδώσει στο Κίεβο μαχητικά MiG-29
Ο Πολωνός πρωθυπουργός χαρακτήρισε προϋπόθεση το να υπάρξει απόφαση του NATO
Διαβάστε το στο Η Πολωνία παρέδωσε στην Ουκρανία άλλα 10 Leopard 2
Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Μάριους Μπλατζάκ δήλωσε ότι η χώρα του παρέδωσε στην Ουκρανία τα επιπλέον 10 άρματα μάχης Leopard 2A4 που της είχε υποσχεθεί. «Μιλάμε για ένα τάγμα βαρέων αρμάτων μάχης τα οποία, στην περίπτωση της Πολωνίας, παραδόθηκαν και, στην περίπτωση των συμμάχων μας, θα παραδοθούν πολύ σύντομα στην Ουκρανία», επεσήμανε ο Μπλατζάκ ... Περισσότερα
To άρθρο Η Πολωνία παρέδωσε στην Ουκρανία άλλα 10 Leopard 2 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πολωνία: Ετοιμη να παραδώσει μαχητικά MiG-29 στην Ουκρανία
Η Πολωνία διαθέτει περίπου 30 μαχητικά MiG-29, σύμφωνα με ειδικούς, και ο πρόεδρος Αντρέι Ντούντα δηλώνει πως η χώρα του είναι έτοιμη να τα παραδώσει στην Ουκρανία
Διαβάστε το στο Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πολωνία είναι να παραδώσει στο Κίεβο μαχητικά MiG-29, λέει ο πρόεδρος Ντούντα
Η Πολωνία είναι έτοιμη να παραδώσει τα σοβιετικού σχεδιασμού μαχητικά αεροσκάφη Μικογιάν MiG-29 που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία της στην Ουκρανία, στο πλαίσιο διεθνούς συμμαχίας, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα. «Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα αεροσκάφη αυτά και είμαι σίγουρος πως η Ουκρανία θα είναι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει αμέσως», είπε ο κ. Ντούντα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, μετέδωσε χθες Τετάρτη το πολωνικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων PAP. Για το μέλλον, είναι σημαντικό να εκπαιδευτούν όσο περισσότεροι Ουκρανοί χειριστές είναι δυνατόν στα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά F-16, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Πολωνίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αμπού Ντ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Πολωνία δηλώνει έτοιμη να παραδώσει στην Ουκρανία MiG-29
Η Πολωνία είναι έτοιμη να παραδώσει τα σοβιετικού σχεδιασμού μαχητικά αεροσκάφη Μικογιάν MiG-29 που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία της στην Ουκρανία, στο πλαίσιο διεθνούς συμμαχίας, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα. «Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα αεροσκάφη αυτά και είμαι σίγουρος πως η Ουκρανία θα είναι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει αμέσως», είπε ο κ. […]
The post Η Πολωνία δηλώνει έτοιμη να παραδώσει στην Ουκρανία MiG-29 appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΗ Πολωνία παρέδωσε στην Ουκρανία άλλα 10 Leopard 2
Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Μάριους Μπλατζάκ δήλωσε ότι η χώρα του παρέδωσε στην Ουκρανία τα επιπλέον 10 άρματα μάχης Leopard 2A4 που της είχε υποσχεθεί.
Διαβάστε το στο lykavitos.grMiG-29: Έτοιμη η Πολωνία να παραδώσει μαχητικά στην Ουκρανία
Η Πολεμική Αεροπορία της χώρας διαθέτει περίπου 30 μαχητικά MiG-29, που υπηρετούν στην ανατολική πτέρυγα του NATO.
The post MiG-29: Έτοιμη η Πολωνία να παραδώσει μαχητικά στην Ουκρανία appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΠρόεδρος Πολωνίας: Η χώρα μου είναι έτοιμη να παραδώσει στο Κίεβο μαχητικά MiG-29
«Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα αεροσκάφη αυτά και είμαι σίγουρος πως η Ουκρανία θα είναι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει αμέσως», είπε ο κ. Ντούντα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, μετέδωσε χθες Τετάρτη το πολωνικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων PAP.
Διαβάστε το στο Skai.grΠρόεδρος Πολωνίας: Η χώρα μου θα παραδώσει στο Κίεβο μαχητικά MiG-29
«Είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα αεροσκάφη αυτά και είμαι σίγουρος πως η Ουκρανία θα είναι έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει αμέσως», είπε ο κ. Ντούντα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, μετέδωσε χθες Τετάρτη το πολωνικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων PAP.
Διαβάστε το στο pagenews.gr