Γιώργος Λιάγκας: Νέο ξέσπασμα στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές»
10:30 - 09/03/2023
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει κάποια πράγματα σε μια σειρά και ξέσπασε κατά […]
The post Γιώργος Λιάγκας: Νέο ξέσπασμα στον αέρα του ΑΝΤ1 – «Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: Τι σας κόφτει; Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 για την κριτική που ασκείται στην εκπομπή του και τον τρόπο που καλύπτει τη θεματολογία. «Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας. Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε, όπως λέει η συνείδησή μας», τόνισε, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Είμαι περήφανος γι αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε κριτική. Για να τελειώνουμε, το σε ποια ζώνη παίζει μια εκπομπή δεν σημα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛιάγκας: Ξέσπασε και σήμερα στον αέρα της εκπομπής – «Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές»
Ξέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1.Ξέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1.«Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Είμαι περήφανος γι αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε κριτική. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα: «Να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και εκπομπές – Τι σας κόφτει τι κάνουμε εμείς;»
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά συγκεκριμένων προσώπων και εκπομπών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο Πρωινό.
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά συγκεκριμένων προσώπων και εκπομπών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο Πρωινό. «Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Είμαι περήφανος γι αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλος ξανά ο Λιάγκας: «Να ασχολείστε με τις δικές σας εκπομπές»
O Γιώργος Λιάγκας θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους και ξέσπασε κατά συγκεκριμένων προσώπων και εκπομπών. Όσα είπε στον αέρα του Πρωινού!
The post Έξαλλος ξανά ο Λιάγκας: «Να ασχολείστε με τις δικές σας εκπομπές» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com