Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα
14:16 - 09/03/2023
Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα για να τον «πατήσουν κάτω» ψυχολογικά και…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Ο Πρίαμος πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα για να τον κάνει να αποχωρήσει
«Μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος όμως είναι» φέρεται να είπε η παίκτρια
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα
Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα για να τον «πατήσουν κάτω» ψυχολογικά και να αναγκαστεί να αποχωρήσει.
Διαβάστε το στο Survivor All Star: Ο Πρίαμος πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα για να τον κάνει να αποχωρήσει
Η Ελευθερία Ελευθερίου επέμενε πως δεν έχει πει κανένα ψέμα στον Στάθη Σχίζα και δεν ήταν η ίδια ο λόγος που ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star, όμως τώρα «τα γυρίζει». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», η τραγουδίστρια τώρα υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος αυτός που την πίεσε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor All Star Spoiler: Κίνδυνος αποβολής της Ελευθερίας Ελευθερίου από το παιχνίδι
Η Ελευθερία Ελευθερίου παραπέμπεται στον επικεφαλής της παραγωγής του Survivor All Star μετά τις κατασκοπίες την ώρα της προσωπικής συνέντευξης του Σπύρου Μαρτίκα. Η παίκτρια χωρίς καμία ντροπή είχε κρυφτεί πίσω από έναν θάμνο και παρακολουθούσε τις προσωπικές δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα. Ωστόσο έγινε αντιληπτή με τον παίκτη να εκνευρίζεται και την παραγωγή να την […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor All Star – Αποκάλυψη! Ποιος παίκτης πίεσε την Ελευθερίου να κάνει αποκαλύψεις στον Σχίζα για την Παναγιώταρου
Μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πώς έχει αρχίσει και αποκαλύπτει
To άρθρο Survivor All Star – Αποκάλυψη! Ποιος παίκτης πίεσε την Ελευθερίου να κάνει αποκαλύψεις στον Σχίζα για την Παναγιώταρου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr