Καιρός-meteo: Βροχερό σκηνικό την Παρασκευή - Πού θα πέσουν καταιγίδες

16:54 - 09/03/2023

Ο καιρός της Παρασκευής 10/3 σύμφωνα με το meteo.Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, σύμφωνα με το meteo, βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται αρχικά σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και σε τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα χαλαζόπτωσης στα βορειοδυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18 βαθμούς, από 2 έως 19, στη Θεσσαλία από 5 έως 21-22, στην Ήπ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή – Που θα χρειαστούμε ομπρέλες

Βροχές και καταιγίδες αλλά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας επιφυλάσσει ο καιρός για αύριο Παρασκευή 10 Μαρτίου σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Την Παρασκευή βροχές τοπικού χαρακτήρα αναμένονται αρχικά σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και του Ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και ... Περισσότερα To άρθρο Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή – Που θα χρειαστούμε ομπρέλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία από το απόγευμα- Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός και η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Σύμφωνα με αυτό ο καιρός από το απόγευμα αναμένεται να επιδεινωθεί.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καιρός: Αλλάζει από το μεσημέρι – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Tοπικές βροχές στα δυτικά, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σταδιακά από το μεσημέρι στα δυτικά και μέχρι τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικα τις πρωινές ώρες. […] The post Καιρός: Αλλάζει από το μεσημέρι – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά