Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζιγιάννης – Τι συνέβη

18:18 - 09/03/2023

Με ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζιγιάννης – Τι συνέβη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η ανάρτησή του μέσα από τον θάλαμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Facebook ότι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς έκανε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε προγραμματίσει τη χειρουργική επέμβασή του σήμερα Πέμπτη (9.3.2023) το πρωί και γι’ αυτό ενημέρωσε τους φίλους του στα social ... Περισσότερα To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η ανάρτησή του μέσα από τον θάλαμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία ως Υφυπουργός Πολιτισμού...

Διαβάστε το στο Zougla

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Τι συνέβη

Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Πολιτισμού στην ΚύπροΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση. Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης [δείτε το βίντεο]

Σε μια επέμβαση στο χέρι του υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρίου ο τραγουδιστής και νέος Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον ίδιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να αναρτά ένα βίντεο στο οποίο θέλησε να ενημερώσει τους ακολούθους του για την κατάστασή του. Οπως ανέφερε υποβλήθηκε σε μια […] Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης [δείτε το βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λίγες μέρες, αφότου ανέλαβε το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο.Λίγες μέρες, αφότου ανέλαβε το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο.Πρόκειται για προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Σε βίντεο που ανάρτησε σττο προφίλ του στο facebook, ο τραγουδιστής και πλέον υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου ακούγεται να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης- Υποβλήθηκε σε επέμβαση- Δείτε βίντεο

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Αύριο επιστρέφω στα καθήκοντα μου», έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο που ανάρτησε.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

Λίγες μέρες, αφότου ανέλαβε και επίσημα το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του. Πρόκειται για προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook. Στο βίντεο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου – Τι συνέβη

Στα επείγοντα νοσοκομείου βρέθηκε σήμερα, για αρκετές ώρες, η Καίτη Φίνου. Όπως γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter, πέρασε αλλεργικό σοκ που δεν εύχεται ούτε στον εχθρό της. «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ…… είμαι σπίτι μετά από πολλές ώρες στο ΕΛΠΙΣ με αλλεργικό σοκ… Ούτε στον εχθρό μου… Ευχαριστώ όσους εφημέρευαν… αν ήμουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – ΒΙΝΤΕΟ

Ανησύχησε τους θαυμαστές του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με ανάρτησή του από το νοσοκομείο Λευκωσίας, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook εφησύχασε τους θαυμαστές του εξηγώντας πως υποβλήθηκε σε μία μικροεπέμβαση. Στη δημοσίευση του, παράλληλα, ευχαρίστησε το ιατρικό […] The post Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media χωρίς να αναφέρει περισσότερα. «Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και με την ευκαιρία θέλω […] The post Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της