Νίκος Χατζηνικολάου: Είμαι αντίθετος να κάνουμε δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες – Το είπα και στο κανάλι

19:46 - 09/03/2023

Αντίθετος με τη διεξαγωγή δημοσκόπησης η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Πέμπτης φάνηκε να είναι ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου. Όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης της δημοσκόπησης από τον Θωμά Γεράκη της Marc ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του ενώ τόνισε πως την έχει εκφράσει και στη διοίκηση του σταθμού. «Γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη» είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης θέλοντας να δώσει την απάντησή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, σημείωσε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την προηγούμενη Δευτέρα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηνικολάου: Γίνεται δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες! Εξέφρασα τη διαφωνία μου στη διεύθυνση

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 Νίκος Χατζηνικολάου, λίγο πριν την παρουσίαση της δημοσκόπησης της MARC.Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 Νίκος Χατζηνικολάου, λίγο πριν την παρουσίαση της δημοσκόπησης της MARC.Ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του στην παρουσίαση δημοσκόπησης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν πάμε στη δημοσκόπηση, θέλω να εκφράσω την έντασή μου», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως σημείωσε «τη διαφωνία μου εξέφρασα και στη διεύθυνση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Θανατηφόρο τροχαίο με τρακτέρ στη Λοκρίδα – Ο οδηγός βρέθηκε κάτω από τις ρόδες και τραυματίστηκε θανάσιμα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Επαίτης μάλωσε με δύο γυναίκες και τις γρονθοκόπησε

Νιόκι με σάλτσα ντομάτας

Η Ρωσία λέει πως κατέστρεψε 90 drones της Ουκρανίας τη νύχτα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/12/2025