Δίνει 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαγκουάιρ η Παρί

13:36 - 10/03/2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ. Την επόμενη του αποκλεισμού της γαλλικής ομάδας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ άρχισαν σενάρια τόσο για αλλαγή προπονητή όσο και για μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών εν όψει της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «SUN», στο στόχαστρο των […] The post Δίνει 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαγκουάιρ η Παρί first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίνει 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαγκουάιρ η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ. Την επόμενη του αποκλεισμού της γαλλικής ομάδας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ άρχισαν σενάρια τόσο για αλλαγή προπονητή όσο και για μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών εν όψει της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «SUN», στο στόχαστρο των […] The post Δίνει 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαγκουάιρ η Παρί appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Δίνει 56 εκατομμύρια ευρώ για τον Μαγκουάιρ η Παρί Σεν Ζερμέν»

Όπως αναφέρει η Sun, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 56 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»