#Χάρι Μαγκουάιρ

Μαγκουάιρ: «Πάντα ήμουν εξαιρετικός με την Αγγλία»

filathlos.gr
Μαγκουάιρ: «Πάντα ήμουν εξαιρετικός με την Αγγλία» 22/03/2024 Συνέντευξη στην «Telegraph» παραχώρησε ο Χάρι Μαγκουάιρ, εκεί όπου μίλησε για το θέμα που έχει αναπτυχθεί όσον αφορά το ρόλο που πρέπει να έχει στην εθνική Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ανέφερε πως δεν σημαίνει κάτι που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού με τα «Τρία Λιοντάρια» η απόδοσή του είναι, όπως τόνισε, πάντα εξαιρετική! «Πιστεύω ότι το ότι δεν παίζω τόσο πολύ στον σύλλογό μου τον τελευταίο καιρό, δεν θα έπρεπε να σημαίνει πως δεν θα παίζω και στην εθνική, ειδικά με βάση το πώς έχω παίξει για αυτή σε προηγούμενα τουρνουά. Τα πήγαινα πάντα καλά. Όταν με
19:46 22/03/2024

Μαγκουάιρ για Αγγλία: «Υπάρχουν ερωτηματικά λόγω του χρόνου μου με τη Γιουνάιτεντ»

fosonline.gr
Ο Χάρι Μαγκουάιρ υπογράμμισε ότι ο χρόνος συμμετοχής του με την Αγγλία δεν μπορεί να επηρεαστεί από τον μειωμένο ρόλο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
19:46 22/03/2024

Σκούπα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλουν να διώξουν 11 παίκτες!

thessports.gr
Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την απόκτηση δύο στόπερ, για να πάρουν τη θέση των Ράφα Βαράν και Χάρι Μαγκουάιρ, που αναμένεται να παραχωρηθούν. Σύμφωνα όμως με το «ESPN» η αγγλική ομάδα σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ […]
11:53 23/02/2024

Αναβλήθηκε στη Σύρο η εκδίκαση της έφεσης του Μαγκουάιρ

lamianow.gr
Αναβλήθηκε -λόγω της απεργίας των δικηγόρων-σήμερα (7/2) η δίκη για την έφεση του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, για έναν καυγά σε νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020. Όπως αναφέρει το Associated Press, αλλά και ΜΜΕ στην Αγγλία,  «υπήρξε αναβολή στην έφεση του 30χρονου Άγγλου διεθνή αμυντικού που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα (7/2) στη Σύρο  και η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 12 Μαρτίου 2025». Ο Μαγκουάιρ υποστηρίζει είπε ότι παρενέβη για να προστατεύσει την αδερφή του που είχε έρθει μαζί του στις διακοπές. Παραμένει κανονικός βασικός για την εθνική Αγγλίας,  αλλά  συχνά αντιμετωπίζει κριτική από τους φιλάθλους.  Στη Γιου
18:37 07/02/2024

Αναβλήθηκε η ακρόαση του Μαγκουάιρ για το περιστατικό στη Μύκονο

aek1924.gr
Αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά η ακρόαση του Χάρι Μαγκουάιρ για τη σύλληψή του για περιστατικό στη Μύκονο μετά από 3.5 χρόνια, λόγω απεργίας των δικηγόρων. Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από καυγά με συμπατριώτες του και έχοντας χτυπήσει μαζί με την παρέα του αστυνομικό. Ο Άγγλος διεθνής στόπερ της Μάντσεστερ […] The post Αναβλήθηκε η ακρόαση του Μαγκουάιρ για το περιστατικό στη Μύκονο appeared first on AEK1924.gr.
16:37 07/02/2024

Γκανέζος βουλευτής ζήτησε συγγνώμη από τον Χάρι Μαγκουάιρ της Γιουνάιτεντ

myvolos.net
Newsroom 22.11.2023 • 22:41 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε τη συγγνώμη ενός Γκανέζου βουλευτή που τον ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συζήτησης για τον προϋπολογισμό πέρυσι. Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Iσαάκ Αντόνγκο συνέκρινε την οικονομική διαχείριση της δυτικοαφρικανικής χώρας με τις επιδόσεις του Βρετανού ποδοσφαιριστή στο γήπεδο. Σε μια […]
00:46 23/11/2023

Μαγκουάιρ: Η πάσα που έγινε viral για τους... λάθος λόγους (vid)

Gazzetta
Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει μια... ακριβέστατη - μπορεί και όχι - πάσα του Χάρι Μαγκουάιρ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κοπεγχάγη.
19:00 09/11/2023

Μαγκουάιρ: “Δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να παίζω μία φορά το μήνα”

pressaris.gr
Απέναντι στην Μπρέντφορντ το περασμένο Σάββατο ο Χάρι Μαγκουάιρ βρήκε ανοιχτή την πόρτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελέω απουσίας έξι αμυντικών λόγω τραυματισμού κι έγραψε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη φετινή Premier League, όντας μάλιστα εκείνος που έβγαλε την ασίστ στον Μακτόμινεϊ, για να πάρει τη νίκη η ομάδα του με ανατροπή (2-1) στο […] The post Μαγκουάιρ: “Δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να παίζω μία φορά το μήνα” appeared first on pressaris.gr.
13:09 12/10/2023

Κέιν: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας»

aek1924.gr
Ο Χάρι Κέιν δήλωσε τον θαυμασμό του για τον Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο ανέφερε πως τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας. Τον θαυμασμό του για τον Χάρι Μαγκουάιρ εξέφρασε ο Χάρι Κέιν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «Allianz Arena» […] The post Κέιν: «Ο Μαγκουάιρ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας» appeared first on AEK1924.gr.
19:37 19/09/2023

Γερμανία – Γαλλία 2-1: Η νίκη που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 5 αγώνων

militaire.gr
Η αποχώρηση του Χάνσι Φλικ από τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας (προσωρινά χρέη προπονητή εκτελεί ο Ρούντι Φέλερ) έβαλε «τέλος» στο αρνητικό σερί των 5 αγώνων χωρίς νίκη για τα «πάντσερ». Στο μεγάλο φιλικό με την Γαλλία, που διεξήχθη στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η «μανσάφτ» νίκησε με 2-1 τους «τρικολόρ» και σαφώς δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε συντριβεί στο Βόλφσμπουργκ από την Ιαπωνία (1-4). Η Γαλλία πριν από το αποψινό φιλικό «έτρεχε.... σερί» 6 αγώνων χωρίς ήττα από τους Γερμανούς (4-2-0), με την τελευταία από τα «πάντσερ» να καταγράφεται τον Ιούλιο του 2014, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ. Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ξεχωριστό φιλικό με την
02:00 13/09/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενημέρωσε τον Μαγκουάιρ ότι δεν θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι

aek1924.gr
Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Χάρι Μαγκουάιρ, με τον αγγλικό σύλλογο να τον ενημερώνει ότι δεν θα πωληθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Παραμένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν ο Χάρι Μαγκουάιρ. Όπως αποκάλυψε η αγγλική «Guardian», η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τον 30χρονο […] The post Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενημέρωσε τον Μαγκουάιρ ότι δεν θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι appeared first on AEK1924.gr.
16:37 29/08/2023

Τεν Χαγκ: «Είμαι χαρούμενος με την παραμονή του Μαγκουάιρ» (vid)

aek1924.gr
Την ικανοποίησή του για την παραμονή του Χάρι Μαγκουάιρ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Έρικ τεν Χαγκ. Δεν ήταν λίγες οι φορές που στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ακούστηκε το όνομα του Χάρι Μαγκουάιρ για κάποια ομάδα της Αγγλίας. Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που έδειξε έντονα το ενδιαφέρον την για […] The post Τεν Χαγκ: «Είμαι χαρούμενος με την παραμονή του Μαγκουάιρ» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
18:37 18/08/2023

Ναυαγεί του Μαγκουάιρ στην Γουέστ Χαμ

aek1924.gr
Αναμονή τέλος για την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ στην Γουέστ Χαμ , με την υποτιθέμενη μεταγραφή του να οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο. Άλλαξαν τα δεδομέμα για τον Χάρι Μαγκουάιρ και την Γουέστ Χαμ που τα είχε βρει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του διεθνή Άγγλου κεντρικού αμυντικού, όμως εν τέλει φαίνεται πως δεν […] The post Ναυαγεί του Μαγκουάιρ στην Γουέστ Χαμ appeared first on AEK1924.gr.
19:37 15/08/2023

Τεν Χαγκ: «Πρέπει να παλέψει για την ενδεκάδα ο Μαγκουάρι»

fosonline.gr
Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα πρέπει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να παλέψει για τη θέση του, είπε ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ, εν μέσω αναφορών ότι ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Γουέστ Χαμ.
09:46 14/08/2023

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Τοντιμπό για αντικαταστάτη του Μαγκουάιρ

aek1924.gr
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, με τον 23χρονο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Χάρι Μαγκουάιρ Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Γουέστ Χαμ για την πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ και ήδη κοιτούν την επόμενη ημέρα έχοντας βρει τον αντικαταστάτη του Άγγλου στόπερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC, […] The post Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Τοντιμπό για αντικαταστάτη του Μαγκουάιρ appeared first on AEK1924.gr.
09:37 09/08/2023

Τεν Χαγκ: «Τα standards ήταν χαμηλά όταν έφτασα, οι παίκτες αυτοκτονούσαν»

Gazzetta
Σε συνέντευξή του στους Times, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, μίλησε για τη διαφορά μεταξύ του να είσαι προπονητής και άνθρωπος είναι να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις, όπως το να αφήσεις τον Νταβίντ ντε Χέα να φύγει και να στερήσεις από τον Χάρι Μαγκουάιρ την αρχηγία.
10:00 01/08/2023

Έξαλλος ο Ονάνα με τον Μαγκουάιρ και έπαιξαν μόνο 15 λεπτά μαζί… (vid)

aek1924.gr
Τα,.. πήρε ο Αντρέ Ονάνα με τον Χάρι Μαγκουάιρ στο φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ντόρτμουντ Χρειάστηκε να παίξουν μαζί μόλις 15 λεπτά οι δύο παίκτες για να γίνει έξαλλος με τον Άγγλο αμυντικό ο πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ. Ο Μαγκουάιρ έκανε μια ριψοκίνδυνη πάσα που οδήγησε σε λάθος, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν […] The post Έξαλλος ο Ονάνα με τον Μαγκουάιρ και έπαιξαν μόνο 15 λεπτά μαζί… (vid) appeared first on AEK1924.gr.
13:37 31/07/2023

Η Γιουνάιτεντ απέρριψε νέα πρόταση της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ

aek1924.gr
Η κάτοχος του Conference League επιμένει για την απόκτηση του Άγγλου στόπερ, όμως τα λεφτά που δίνει δεν ικανοποιούν τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ. Η Γουέστ Χαμ έκανε νέα κίνηση για να εντάξει στο δυναμικό της τον Χάρι Μαγκουάιρ, προσφέροντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 23 εκατομμύρια ευρώ, όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική. Η διοίκηση των […] The post Η Γιουνάιτεντ απέρριψε νέα πρόταση της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 29/07/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - μεταγραφές: Θέλει τον Σοφιαν Αμραμπάτ αλλά πρέπει πρώτα να αδειάσει το ρόστερ της

Gazzetta
Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει διακαώς τον Σοφιάν Άμραμπατ και η Γιουνάιτεντ παραμένει ανοιχτή σε προσφορές για παίκτες όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ ώστε να προχωρήσει σε κατάθεση προσφοράς για τον Μαροκινό.
11:00 29/07/2023

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι ο νέος αρχηγός της

to10.gr
Ο Μπρούνο Φερνάντες θα είναι με κάθε επισημότητα ο νέος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την καθαίρεση του Χάρι Μαγκουάιρ.
06:46 21/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load