Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήρθε ένας 15χρονος και μου είπε: ήταν άδικο αυτό που της έκαναν»
16:06 - 10/03/2023
Καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήρθε ένας 15χρονος και μου είπε: ήταν άδικο αυτό που της έκαναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή»
Ο ηθοποιός για τις κινητοποιήσεις των νέων, τόσο για τα πτυχία των δραματικών σχολών, όχο και για την τραγωδία των Τεμπών
Διαβάστε το στο news.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή»
Ο ηθοποιός για τις κινητοποιήσεις των νέων, τόσο για τα πτυχία των δραματικών σχολών, όχι και για την τραγωδία των Τεμπών Στις κινητοποιήσεις των νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα, αφενός για το πτυχίο των δραματικών σχολών και αφετέρου για την τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: "Ήρθε ένας 15χρονος και μου είπε: ήταν άδικο αυτό που της έκαναν"
"Βλέπω ένα λαμπρό μέλλον με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας αυτή τη στιγμή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr