Συνεργάτες Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε θα μπορούσε να του ζητηθούν εξηγήσεις
19:51 - 29/01/2020
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.
Διαβάστε Περισσότερα στο kathimerini.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργή Σαμαρά : Δε χρωστάω και δε μου ζητήθηκαν εξηγήσεις
Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή σήμερα το μεσημέρι
Διαβάστε το στο Συνεργάτες Σαμαρά: Ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν
Η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού είναι η δεύτερη επί του ζητήματος και παρότι είχε προηγηθεί η διαβεβαίωση κυβερνητικών πηγών, ότι για το Μαξίμου «ουδέποτε είχε υπάρξει θέμα Σαμαρά με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία».
Διαβάστε το στο tovimaΑιχμηρή δήλωση Σαμαρά: Ούτε μου ζητήθηκαν εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να μου έχουν ζητηθεί
Με μια απρόσμενη δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει ότι δεν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για την απουσία του από την ψηφοφορία στη Βουλή.
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του σήμερα από τη Βουλή, κατά την ψηφοφορία της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο, που έχει βάλει φωτιές.
«Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του από τη σημερινή ονομαστική
Διαβάστε το στο thestival.grΣυνεργάτες Α. Σαμαρά: Ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να του ζητηθούν
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί» ανέφεραν στο ΑΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε με την απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣυνεργάτες Σαμαρά: «Ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί»
Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι δεν χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις για τη σημερινή απουσία του από τη Βουλή
The post Συνεργάτες Σαμαρά: «Ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυνεργάτες Σαμαρά: Ούτε έδωσε, ούτε του ζητήθηκαν εξηγήσεις
«Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν» διαμηνύει μέσω των συνεργατών του ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στη σημερινή απουσία του από τη Βουλή
Διαβάστε το στο lifo.gr«Βόμβα» Σαμαρά σε ΝΔ: «Ούτε έδωσα, ούτε μπορούσαν να μου ζητήσουν εξηγήσεις»
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί» Αυτό ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτ&
Διαβάστε το στο hellasjournal.com