My Style Rocks: Βόμβες από την Βασιλική Λιγνού – «Θέλω να τα παρατήσω, να έρθω εδώ και να γίνεις της…»

18:14 - 10/03/2023

Με διάθεση πεσμένη στην πασαρέλα του My Style Rocks, όπως παρατήρησε αμέσως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η Βασιλική Λιγνού […] The post My Style Rocks: Βόμβες από την Βασιλική Λιγνού – «Θέλω να τα παρατήσω, να έρθω εδώ και να γίνεις της…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

My Style Rocks: Εκτός εαυτού η Βασιλική Λιγνού – «Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της… μην πω»

Με διάθεση πεσμένη στην πασαρέλα του My Style Rocks, όπως παρατήρησε αμέσως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η Βασιλική Λιγνού το απόγευμα της Παρασκευής (10/3) στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη κρατήθηκε αρχικά για να μην πει τι την απασχολεί όσο βρισκόταν απέναντι στις συμπαίκτριες της. Όταν, όμως, η Βασιλική Λιγνού στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας δεν άντεξε και απασφάλισε κατά συγκεκριμένων προσώπων εκφράζοντας μάλιστα τη διάθεση να αποχωρήσει από το My Style Rocks. «Δεν είμαι καλά! Θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έφτασα και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

My Style Rocks: «Εκρηκτική» η Βασιλική Λιγνού – «Θέλω να τα παρατήσω, να έρθω και να γίνει της…»

Η Βασιλική Λιγνού ήρθε με διάθεση πεσμένη στην πασαρέλα του My Style Rocks, όπως παρατήρησε αμέσως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. και μάλιστα κρατήθηκε αρχικά για να μην πει τι την απασχολεί όσο βρισκόταν απέναντι στις συμπαίκτριες της.Η Βασιλική Λιγνού ήρθε με διάθεση πεσμένη στην πασαρέλα του My Style Rocks, όπως παρατήρησε αμέσως και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ήρθε η το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. και μάλιστα κρατήθηκε αρχικά για να μην πει τι την απασχολεί όσο βρισκόταν απέναντι στις συμπαίκτριες της.Όταν, όμως, η Βασιλική Λιγνού στάθηκε απέναντι από την κριτική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

My Style Rocks: «Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της…» (BINTEO)

«Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό. Το βουλώνεις τώρα, το βουλώνεις! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα σου στο στόμα σου».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο