Παναθηναϊκός: Το μπουγέλο των παικτών στον Σερέλη για τη πρώτη του νίκη στη Euroleague (video)

23:38 - 10/03/2023

Υπέροχη εικόνα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, με τους παίκτες…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Μπουγέλωσαν τον προπονητή Χρήστο Σερέλη μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την 9η νίκη του στη φετινή Euroleague καθώς ξεπέρασε με 75-66 το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στο «ΟΑΚΑ» το βράδυ της Παρασκευής (10/3) για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης. Παράλληλα, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του προπονητή του Χρήστου Σερέλη σε επίπεδο Euroleague με αποτέλεσμα να την πανηγυρίσουν ιδιαίτερα στα αποδυτήρια των «πρασίνων». Όταν ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους παίκτες, εκείνοι μαζί με μέλη του staff τον μπουγέλωσαν. Όσο για το παιχνίδι ο Σερέλης, τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, επειδή έπαιξαν σκληρά στο δεύτερο μέρος και με τον τρόπο που τους έχω ζητήσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Όπως είδατε δεν ξεκινήσαμε καθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο