Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπέταξε με ανατροπή στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα

23:40 - 10/03/2023

Η... αιμορραγία των έξι διαδοχικών ηττών στη Euroleague σταμάτησε απόψε (10/3) για τον Παναθηναϊκό.Η... αιμορραγία των έξι διαδοχικών ηττών στη Euroleague σταμάτησε απόψε (10/3) για τον Παναθηναϊκό.Με τεράστια ανατροπή από το -16, οι ισοπεδωτικοί «πράσινοι» του δευτέρου ημιχρόνου επικράτησαν με 75-66 του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική, βελτιώνοντας το αρνητικό ρεκόρ τους σε 9-19. Στον αντίποδα, οι Σέρβοι υποχώρησαν στο 12-16, βλέποντας και αυτοί με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λούκα Βιλντόζα: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Παναθηναϊκό, θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα»

O Λούκα Βιλντόζα διέψευσε τη “σεναριολογία” που τον εμφανίζει να έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Λούκα Βιλντόζα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τον Ερυθρό Αστέρα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Αργεντινός θέλει να αποχωρήσει από τη Σερβία στο τέλος της ... Περισσότερα To άρθρο Λούκα Βιλντόζα: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Παναθηναϊκό, θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας