Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε όσο ήμουν έγκυος»
07:30 - 11/03/2023
Η Μαριάντα Πιερίδη έπειτα από χρόνια αποχής από το τραγούδι έχει επιστρέψει μέσα από το J2US όπου είναι coach του Άρη Σοϊλέδη. Στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη μιλά για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νέστορα Φωτιάδη αλλά και τον γάμο […]
The post Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε όσο ήμουν έγκυος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξομολόγηση Μαριάντας Πιερίδη: Με τον πατέρα του παιδιού μου χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος
Η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον καταξιωμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση και μαζί μεγαλώνουν τον γιο της Νικόλα, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη.
Η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον καταξιωμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση και μαζί μεγαλώνουν τον γιο της Νικόλα, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό της από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος»
Η Μαριάντα Πιερίδη συμμετέχει αυτή την περίοδο στο J2US ως coach του Άρη Σοϊλέδη. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και […]
The post Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος»
Η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον καταξιωμένο σεφ, Δημήτρη Κατριβέση και μαζί
To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος»
“Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου”, εξομολογείται η Μαριάντα Πιερίδη. Η Μαριάντα Πιερίδη συμμετέχει αυτή την περίοδο στο J2US ως coach του Άρη Σοϊλέδη. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα, η Μαριάντα Πιερίδη μιλά για το πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό της από τον Νέστορα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαριάντα Πιερίδη: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε όσο ήμουν έγκυος»
"Με τον σύζυγό μου γίναμε ζευγάρι πριν γεννηθεί ακόμη ο γιος μου", εξομολογείται η Μαριάντα Πιερίδη.
Διαβάστε το στο pagenews.gr