Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς, θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω»
09:26 - 11/03/2023
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά», μίλησε και για τις υποθέσεις του #metoo. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς, θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς – Θα ήθελα να μου είχε συμβεί για να έβλεπα πως θα αντιδράσω
Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», μίλησε για τις υποθέσεις του #metoo.Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», μίλησε για τις υποθέσεις του #metoo.Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Αθηναΐδα Νέγκα πως ο ίδιος δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Ειδικότερα, όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Στο #metoo αναγκάστηκα να έρθω σε σύγκρουση και με τον εσωτερικό μου κόσμο, σε σχέση με τους ανθρώπους που ήταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: "Δεν με παρενόχλησε ποτέ κανείς, θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι για να έβλεπα πώς θα αντιδράσω"
"Δεν μου έγινε όμως ποτέ καμία νύξη ούτε από άντρα ούτε από γυναίκα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr