Πάνος Σόμπολος: «Πώς η ψυχαγωγία θα “κουκουλώσει” το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης;
16:46 - 11/03/2023
Ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για την τραγωδία στα Τέμπη και […]
The post Πάνος Σόμπολος: «Πώς η ψυχαγωγία θα “κουκουλώσει” το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σόμπολος: Πώς η ψυχαγωγία θα «κουκουλώσει»το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης;
Ο δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για την τραγωδία στα Τέμπη και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για ψυχαγωγικά προγράμματα. «Δεν έχω συναντήσει τέτοιου μεγέθους δυστύχημα στην καριέρα μου. Είναι η μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που βιώσαμε. Γίνεται δημοσιογραφική δουλειά, προσπαθούν οι συνάδελφοι και κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσπαθείς να ενημερώνεις σωστά και αντικειμενικά τον κόσμο χωρίς να παρασύρεσαι από συναισθήματα. Δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί μόνο ο σταθμάρχης. Θα πρέπει να βρεθούν οι υπόλοιποι ένοχοι, υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης. Διευθυντές, πρόεδροι οργανισμών, εργολάβοι» είπε ο Π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣόμπολος: Πώς η ψυχαγωγία θα «κουκουλώσει»το θέμα και όχι η πλευρά της ενημέρωσης;
Οδημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος, μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για την τραγωδία στα Τέμπη και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για ψυχαγωγικά προγράμματα. «Δεν έχω συναντήσει τέτοιου μεγέθους δυστύχημα στην καριέρα μου. Είναι η μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που βιώσαμε. Γίνεται δημοσιογραφική δουλειά, προσπαθούν οι συνάδελφοι και κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσπαθείς […]
Διαβάστε το στο irafina.gr