Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν δύσκολη η διαδικασία της υιοθεσίας, υπήρξαν πολλά εμπόδια»
18:22 - 11/03/2023
Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη, το απόγευμα του Σαββάτου, στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2, Μαμα-δες. Μέσα σε όλα, η […]
The post Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν δύσκολη η διαδικασία της υιοθεσίας, υπήρξαν πολλά εμπόδια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Βολιώτη: «Ήταν δύσκολη η διαδικασία της υιοθεσίας, υπήρξαν πολλά εμπόδια»
«Εγώ δεν ήμουν ποτέ μία κοπέλα, κορίτσι, γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω ένα παιδί», είπε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της από την Αιθιοπία: «Ήταν δύσκολη διαδικασία, είχα πολλά εμπόδια»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η Βίκυ Βολιώτη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της, την οποία και υιοθέτησε από την Αιθιοπία εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να πραγματοποιηθεί η υιοθεσία. «η Άννα γεννήθηκε στην Αιθιοπία. Εγώ δεν ήμουν ποτέ μία κοπέλα, κορίτσι, γυναίκα που ονειρευόμουν να μείνω έγκυος και να κυοφορήσω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Βολιώτη: «Ήταν δύσκολη η διαδικασία της υιοθεσίας, υπήρξαν πολλά εμπόδια»
Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά μίλησε η Βίκυ Βολιώτη, στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2, Μαμα-δες.Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά μίλησε η Βίκυ Βολιώτη, στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ2, Μαμα-δες.Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην αγαπημένη της κορούλα, την οποία και υιοθέτησε από την Αιθιοπία εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να πραγματοποιηθεί η υιοθεσία. Ειδικότερα, η Βίκυ Βολιώτη εξομολογήθηκε πως «η Άννα γεννήθηκε στην Αιθιοπία. Εγώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr