Νίκος Κοκλώνης: «Αδελφούλα μου, περαστικά, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας»
23:22 - 11/03/2023
Στη σκηνή του J2US ανέβηκε εκ νέου, ύστερα από μια εβδομάδα παύσης, ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου στο νέο […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Αδελφούλα μου, περαστικά, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης: Αδελφούλα μου, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας
Στη σκηνή του J2US ανέβηκε εκ νέου, ύστερα από μια εβδομάδα παύσης, ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ροής του μουσικού σόου και αμέσως μετά την εμφάνιση από την Ηρώ και τον Ιάσωνα Παπαματθαίου, ο παρουσιαστής και παραγωγός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα στην αγαπημένη του αδελφή. «Τώρα δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί είμαι αυθόρμητος. Είπες, Βίκυ, Νέα Υόρκη και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί στην αδελφή μου. Για όλους είναι δύσκολα, για μένα προσωπικά, έχουμε ζήσει και ως χώρα την τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grTo συγκινητικό μήνυμα του Κοκλώνη στην αδερφή του: «Είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας»
Στη σκηνή του J2US ανέβηκε απόψε -μετά από μια εβδομάδα παύσης- ο Νίκος Κοκλώνης.Στη σκηνή του J2US ανέβηκε απόψε -μετά από μια εβδομάδα παύσης- ο Νίκος Κοκλώνης.Kατά τη διάρκεια της ροής του μουσικού σόου, ο παρουσιαστής και παραγωγός, έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα στην αγαπημένη του αδελφή. «Τώρα δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί είμαι αυθόρμητος. Είπες, Βίκυ, Νέα Υόρκη και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: «Αδελφούλα μου, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας»
Ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου 11/3 επέστρεψε στη σκηνή του J2US μετά από μία
To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Αδελφούλα μου, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκινεί η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη για την αδερφή του: «Χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό. Είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας»
Ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια του J2US θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις του και να στείλει το δικό του μήνυμα στην αδερφή του Ελένη που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. «Τώρα δεν μπορώ να μην το πω αυτό γιατί είμαι αυθόρμητος. Είπες, Βίκυ, Νέα Υόρκη και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα […]
The post Συγκινεί η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη για την αδερφή του: «Χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό. Είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr